Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

SÚŤAŽ O LÍSTKY NA KONCERT CALVINA HARRISA

  • Redakcia

Počúvaj Fun rádio a vyhraj špeciálne lístky na Calvina Harrisa!

Zaži koncert svojho života vďaka Fun rádiu.
Počúvaj Fun rádio a vyhraj špeciálne lístky na Calvina Harrisa!



CENA:

pre 4 výhercov po 2 lístky FULLPASS FUNZONE na koncert Calvina Harrisa, ktorý bude 8.augusta 2014 v Incheba Expo v Prahe. Tieto lístky oprávňujú aj na vstup pre Open Air Arenu aj pre Indoor Stage


VÝHERCOVIA:

Ján Obečajčik
Tomáš Davidik
Zuzana Pavelková
Jozef Stahovec



INFORMÁCIE O SÚŤAŽI:

1.) Súťaž prebieha v termíne od 21.07. do 28.07.2014.
2.) Do súťaže sa môžeš zapojiť tak, že budeš počúvať Fun rádio a vždy, keď vo vysielaní odznie súťažný jingel, pošleš do 10 minút sms na číslo 7006 v tvare KONCERT medzera a tvoje meno. Cena spätnej sms je 0,20 €.
3.) Do súťaže je možné sa zapojiť opakovane.
4.) V utorok, 29.07.2014 vyžrebujeme spomedzi všetkých, ktorí poslali sms v správnom čase a v správnom tvare, štyroch výhercov ceny.
5.) Výhercovia budú vyhlásení vo vysielaní Fun rádia 29.07.2014, telefonicky kontaktovaní a zverejnení na webe Fun rádia.
6.) Na súťaž sa viažu Všeobecné podmienky súťaží vo Fun rádiu.




Calvin Harris – Only Open Air Festival

08. 08. 2014, 17:00 – 05:00
Incheba Expo Praha

 
Praha zažije premiéru nového festivalu! Dvanásťhodinová show zložená z popredných hviezd svetovej tanečnej scény, která uspokojí až 15.000 návštevníkov, sa odohrá 8. augusta 2014 v Incheba Expo v Prahe. Prvému Only Open Air Festivalu bude kraľovať škótsky DJ, producent a spevák CALVIN HARRIS. Jeho špeciálne vystúpenie v Prahe bude zároveň jediným v rámci Česka, Polska, Slovenska a Rakúska v tomto roku.

Calvin Harris - I Need Your Love ft. Ellie Goulding

Ako už názov festivalu napovedá, tešiť se môžete na festival pod šírim nebom. Hlavná časť programu bude prebiehať počas dvoch dní v areály výstaviska, následná afterpaty prebehne v Průmyslovém paláci. Celý festival ponúkne minimálne sedem svetovo známych umelcov súčasnej EDM a zaujímavý sprievodný program.
 
Calvin Harris - We Found Love ft. Rihanna

Calvin Harris, David Guetta, Tiësto a potom dlho nikto. Adam Richard Wiles dosiahol vo svojej tridsiatke snáď všetky ciele, ktoré si před šiestimi rokmi vytýčil. Špičková producentská činnosť s hviezdami ako Rihanna, Dizzie Rascal, Example, LMFAO, Alesso, Ellie Goulding či Florence and the Machine ho automaticky vystrelila na vrchol tanečnej a popovej hudby. Cit pre tvorbu u tohoto umelca, který vyprodukoval skladby ako Feel So Close, Under Control alebo We Found Love, je až neskutočný. Svojimi deviatimi hitmi z jedného albumu, ktoré sa umiestnili v britskom singlovom rebríčku prekonal aj rekord Michaela Jacksona. Za rok 2013 bol nominovaný na ceny Grammy v kategóriách Nejlepšia tanečná nahrávka (Sweet Nothing) a Najlepší tanečný album (18 Month). V tom istom roku bol Calvin Harris podľa magazínu Forbes označený za najlepšie plateného DJa planéty.


Prvá vlna vstupeniek na Only Open Air Festival za najvýhodnejšiu cenu je v predaji od 13.3. Podrobné informácie o vstupenkách nájdete na webe www.celebration.sk. Predpredaj v sieti ticketportal.