Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

To najlepšie, čo doma máme

  • Redakcia

Počúvaj hádanku vo vysielaní, a hraj o nákup potravín v hodnote 3300 eur!

 

Počúvaj pozorne produktovú hádanku vo vysielaní Fun rádia, pošli smsku a keď ti zavoláme, povedz, o aký produkt ide!

Hráme až tri krát denne o nákupy v hodnote spolu až  600 €! A na záver súťaže žrebujeme nákup v hodnote 3.300 €!



HLAVNÁ CENA: 

1x ročný nákup v sieti TESCO vo výške 3.300 €


DENNÁ CENA: 

3x poukaz na nákup v sieti TESCO vo výške 150 € alebo 200 €



INFORMÁCIE O SÚŤAŽI:

  1. Súťažíme vo vysielaní Fun rádia každý pracovný deň v termíne od 21.04.2014 do 09.05.2014.
  2. Počúvaj pozorne vysielanie Fun rádia, v ktorom 3x denne odvysielame „produktovú hádanku“, ktorá sa týka produktov s označením ZNAČKA KVALITY SK.  
  3. Najneskôr do 10 minút po odvysielaní „produktovej hádanky“ pošli sms na číslo 7006 v tvare KVALITA a tvoje meno a priezvisko (cena spätnej sms je 0,20 €) a čakaj na telefonát z Fun rádia.   
  4. Ak sa Ti dovoláme a Ty správne povieš názov produktu z „produktovej hádanky“, získavaš 150 € nákupný poukaz. Ak budeš mať pri sebe aj produkt s označením ZNAČKA KVALITY SK, vyhrávaš až 200 € nákupný poukaz.  
  5. Každá smska odoslaná do 10 minút od vysielania „produktovej hádanky“ vo vysielaní Fun rádia je zaradená do žrebovania o hlavnú cenu. 
  6. Výhercovia budú telefonicky kontaktovaní, vyhlásení vo vysielaní Fun rádia a zverejnení aj na webe.  
  7. Na súťaž sa viaže Štatút a Všeobecné podmienky súťaží vo Fun rádiu


Pomôcky na dnešný deň:

 
Včelia farma MEDAR
Jedľová medovica 
Tento med je uznaný svetovou včelárskou organizáciou APIMONDIA za najkvalitnejší  medovicový  med na svete za obdobie 2009-2011. Vyznačuje sa  najmä svojou lahodnou chuťou, nádhernou tmavou farbou a vôňou. Obsahuje veľmi veľké množstvo minerálov a stopových prvkov. Je to čistý prírodný produkt. 
 

 
Kúpele Brusno
Prírodná minerálna voda Brusnianka
Minerálna voda s vysokým obsahom minerálnych solí, s obsahom hydrogénuhličitanov, síranov, vápnika a horčíka,  podporuje trávenie a nahrádza nedostatok minerálov. Minerálna voda pramení v horskom prostredí vo výške 425 m nad morom a má 200-ročnú históriu.
 




SNICO

Kráľovská horčica plnotučná
Vyrábaná je už viac ako 50 rokov tradičnou receptúrou z kvalitných surovín. Neobsahuje  farbivá ani konzervačné látky a je vhodná aj pre celiatikov. Tento produkt od firmy SNICO je jednotkou na slovenskom trhu.
 



Tatrakon

Morca-della, omáčka na špagety
Originálny slovenský výrobok ocenený značkou kvality SK. Vyrobený z čisto prírodných surovín, z bravčového mäsa a sójových bôbov v paradajkovej omáčke. Ideálny na špagety alebo pri príprave pizze. Môže sa dochutiť smotanou alebo strúhaným syrom.
 

Vladimír Švajlen

Solčanka
Používa sa na zlepšenie chuti zeleninových, mäsových a ostatných pokrmov. Obsahuje draslík, ktorý je nevyhnutný pre rovnováhu vody a elektrolytov v tele a potrebný pre prácu svalov vrátane srdca. Zvýšenie príjmu draslíka pomáha udržiavať normálny krvný tlak. Neobsahuje látky zvýrazňujúce chuť ako glutamán sodný, guanylan disodný, inozinan disodný.
 
 


Koliba Hriňová

Eidam salámový syr údený
Eidam 45 % údený Polotvrdý, zrejúci, plnotučný, údený syr vyrobený z pasterizovaného mlieka. Svoju výbornú chuť získava jedinečným údením podľa tradičného postupu  a vďaka používaniu kvalitného mlieka z horských a podhorských oblastí Slovenska. Zretím získava silnejšiu vyzretú syrovú chuť a mäkkú maslovú konzistenciu.