Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

To najlepšie, čo doma máme

  • Redakcia

Počúvaj hádanku vo vysielaní, a hraj o nákup potravín v hodnote 3300 eur!

 

Počúvaj pozorne produktovú hádanku vo vysielaní Fun rádia, pošli smsku a keď ti zavoláme, povedz, o aký produkt ide!

Hráme až tri krát denne o nákupy v hodnote spolu až  600 €! A na záver súťaže žrebujeme nákup v hodnote 3.300 €!



HLAVNÁ CENA: 

1x ročný nákup v sieti TESCO vo výške 3.300 €


DENNÁ CENA: 

3x poukaz na nákup v sieti TESCO vo výške 150 € alebo 200 €



INFORMÁCIE O SÚŤAŽI:

  1. Súťažíme vo vysielaní Fun rádia každý pracovný deň v termíne od 21.04.2014 do 09.05.2014.
  2. Počúvaj pozorne vysielanie Fun rádia, v ktorom 3x denne odvysielame „produktovú hádanku“, ktorá sa týka produktov s označením ZNAČKA KVALITY SK.  
  3. Najneskôr do 10 minút po odvysielaní „produktovej hádanky“ pošli sms na číslo 7006 v tvare KVALITA a tvoje meno a priezvisko (cena spätnej sms je 0,20 €) a čakaj na telefonát z Fun rádia.   
  4. Ak sa Ti dovoláme a Ty správne povieš názov produktu z „produktovej hádanky“, získavaš 150 € nákupný poukaz. Ak budeš mať pri sebe aj produkt s označením ZNAČKA KVALITY SK, vyhrávaš až 200 € nákupný poukaz.  
  5. Každá smska odoslaná do 10 minút od vysielania „produktovej hádanky“ vo vysielaní Fun rádia je zaradená do žrebovania o hlavnú cenu. 
  6. Výhercovia budú telefonicky kontaktovaní, vyhlásení vo vysielaní Fun rádia a zverejnení aj na webe.  
  7. Na súťaž sa viaže Štatút a Všeobecné podmienky súťaží vo Fun rádiu


Pomôcky na dnešný deň:

 
Salaš Pružina
100 %-ná ovčia bryndza nepasterizovaná
100% ovčia bryndza nepasterizovaná je pochúťka, ktorá lieči. V jednom grame bryndze je až miliarda dobrých mikroorganizmov.  Bryndza má pozitívne účinky pri prevencii rakoviny a cievnych ochorení a pomáha pri mnohých ďalších zdravotných problémoch. Tento produkt získal ocenenie Biopotravina roka 2012. 
 
 
RISO-R
Šípkový lekvár
Výrobok je zaujímavý nielen preto, že v domácom prostredí sa veľmi prácne vyrába nielen pre náročný zber plodov, ale aj spracovanie, kde každá jednotlivá šípka sa musí očistiť od oplodia a následne odstrániť vnútro šípky. Pri výrobe ovocie nie je prevárané a zachováva si tak vysoký obsah  C vitamínu, ktorým sú šípky známe.  
 

 
PD Mestečko
Mestecký jogurt ochutený
Čučoriedkový jogurt je jeden z najžiadanejších jogurtov od PD Mestečko, patrí do skupiny kyslomliečnych výrobkov. Vyrobený je bez prídavku konzervačných látok, z mlieka od slovenských kráv. 
 

Mlyn Pohronský Ruskov

Pšeničná múka polohrubá, výberová
Pri výrobe pšeničnej múky sú použité najmodernejšie technológie mletia obilia so zachovaním tradície starých mlynárskych majstrov.  Múka sa melie zo starostlivo vybratých odrôd obilia, tak, aby boli zachované výborné pekárske vlastnosti. Pšeničné múky sú vhodné na výrobu koláčov, zákuskov, domácich cestovín a tiež na prípravu chleba v domácej pekárničke. 
 

 
Celpo
PurPur pšeničný chlieb
Chlieb je vyrobený zo 100 % PurPur pšenice, tá obsahuje rastlinné flavonoidové pigmenty. Tieto pigmenty majú výnimočné, zdraviu prospešné vlastnosti – prizápalové, protimikrobiálne, protirakovinové a mnohé iné, ktoré chránia nielen pred civilizačnými chorobami. Zrná tejto odrody pšenice rozpoznáte v produktoch vďaka kontrastnej tmavej šupke a svetlým jadrom zrna.
 

 
TAMI
Encián
Mäkký zrejúci polotučný syr s bielou plesňou na povrchu,  vyrábaný z kravského  mlieka. Má charakteristickú hubovo – syrovú chuť  a svoje uplatnenie nájde v studenej, ale aj teplej kuchyni ako súčasť mnohých receptov. Tami – mliečna chuť Tatier.