Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

To najlepšie, čo doma máme

  • Redakcia

Počúvaj hádanku vo vysielaní, a hraj o nákup potravín v hodnote 3300 eur!

 

Počúvaj pozorne produktovú hádanku vo vysielaní Fun rádia, pošli smsku a keď ti zavoláme, povedz, o aký produkt ide!

Hráme až tri krát denne o nákupy v hodnote spolu až  600 €! A na záver súťaže žrebujeme nákup v hodnote 3.300 €!



HLAVNÁ CENA: 

1x ročný nákup v sieti TESCO vo výške 3.300 €


DENNÁ CENA: 

3x poukaz na nákup v sieti TESCO vo výške 150 € alebo 200 €


VÝHERCOVIA:

Pozri si kompletný zoznam



INFORMÁCIE O SÚŤAŽI:

  1. Súťažíme vo vysielaní Fun rádia každý pracovný deň v termíne od 21.04.2014 do 09.05.2014.
  2. Počúvaj pozorne vysielanie Fun rádia, v ktorom 3x denne odvysielame „produktovú hádanku“, ktorá sa týka produktov s označením ZNAČKA KVALITY SK.  
  3. Najneskôr do 10 minút po odvysielaní „produktovej hádanky“ pošli sms na číslo 7006 v tvare KVALITA a tvoje meno a priezvisko (cena spätnej sms je 0,20 €) a čakaj na telefonát z Fun rádia.   
  4. Ak sa Ti dovoláme a Ty správne povieš názov produktu z „produktovej hádanky“, získavaš 150 € nákupný poukaz. Ak budeš mať pri sebe aj produkt s označením ZNAČKA KVALITY SK, vyhrávaš až 200 € nákupný poukaz.  
  5. Každá smska odoslaná do 10 minút od vysielania „produktovej hádanky“ vo vysielaní Fun rádia je zaradená do žrebovania o hlavnú cenu. 
  6. Výhercovia budú telefonicky kontaktovaní, vyhlásení vo vysielaní Fun rádia a zverejnení aj na webe.  
  7. Na súťaž sa viaže Štatút a Všeobecné podmienky súťaží vo Fun rádiu


Pomôcky na dnešný deň:

 
MALEC
Kúpeľné trojhranky
Tradičná chuť už od roku 1996! Kúpeľné trojhranky, oblátky plnené náplňou s čokoládou De Luxe. Na výrobu sú použité prírodné suroviny, bez farbív, náplň má vysoký podiel čokolády. Oblátky chutia výborne ku káve, čaju alebo aj vínu.
 
 
Rajo
Mňam DUO jahodový s kúskami jahôd
Lahodný smotanový jogurt na každý deň. Dvojzložkový jogurt, ktorý si môžete namiešať podľa svojej chuti a nálady.
 



Považský cukor
Kryštálový cukor
Cukor je sacharid, ktorý sa získava buď z cukrovej repy alebo z cukrovej trstiny. Klasický kryštálový cukor je vhodný na pečenie, varenie a sladenie nápojov. SweetFamily kryštálový cukor je tým pravým pre všestranné použitie v kuchyni.
 

 
Agrofarma
Údená parenica
Jeden z najobľúbenejších slovenských syrov! Patrí do skupiny tzv. parených syrov, ktoré sa delia na údené a neúdené. Syry sú vyrábané z kravského mlieka špecifickou metódou – parením syreniny, bez pridania chemických prísad a stabilizátorov. V tejto kategórii môžeme nájsť parenice, oštiepky a polooštiepky. Syry údime tradičným spôsobom bukovou štiepkou.
 
 
VAMEX
Maslový koláč
Výrobok spracovaný ručne s typickou maslovou vôňou a chuťou s posypom z mandľových lupienkov, ktorý je pečený vo forme. Výhodou je aj možnosť oddeľovania "krajcov" bez krájania. Vhodný na veľkonočné obdobie, avšak vyrábaný celoročne pre jeho mäkkosť, pružnosť, výnimočnosť a obľúbenosť u zákazníkov. 
 

SNICO

Kráľovská horčica plnotučná
Vyrábaná je už viac ako 50 rokov tradičnou receptúrou z kvalitných surovín. Neobsahuje  farbivá ani konzervačné látky a je vhodná aj pre celiatikov. Tento produkt od firmy SNICO je jednotkou na slovenskom trhu.