Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

TOP 12 absurdít, ktorým ste verili, keď ste boli malí

  • Redakcia

Včera ste nám písali riadne skvosty!

Počas svojho včerajšieho vysielania sa vás, našich milých poslucháčov, Sajfa pýtal, akým absurditám ste verili, keď ste boli deti. Kamaráti,  nalejme si čistého vína, napísali ste ma jeho facebookový profil veruže riadne skvosty.  Rozhodli sme sa vybrať týchto TOP 12 absurdít z vášho detstva. 


Erik
Keď moja kamarátka dovŕšila vek 12 rokov čakala, že jej príde list z Rokfordu, že je prijatá. 


Petra

Ako dieťa, ale aj ako pubertiačka som verila, že v bankomatoch sedí naozaj nejaký človek, ktorý ti dá peniaze, keď si ich chceš vybrať, nevedela som ako inak to môže fungovať. 

Barbora
Ja som verila, že v Nemšovej na konci ulici je koniec sveta, priepasť a za ňou už nie je nič.


Jana

Keď som mala asi 4 roky a moja sestra o sedem viac, hovorila mi, keď som ju nahnevala a neposlúchala, že som dcérou Izabely Pažítkovej – televíznej hlásateľky. Že ma doniesla k našim, keď som mala rok, že kvôli tomu nemám fotku ako bábätko a keď budem mať 13 rokov, že si pre mňa príde. 

Mária
Hovorila som, Peter Nagy je môj frajer. A keď začali hrať pesničku „Aj tak sme stále frajeri“, tak som verila, že ma počul cez rádio a tá pieseň je o mne a o ňom. 

Rastislav
Keď som bol menší, tak v rádiu vraveli, že poslucháč spadol z linky. Ja som nechápal prečo majú všetci ľudia telefón na kuchynskej linke a či tam nevedia obsedieť, keď stále z nej padajú. Neskôr mi sestra vysvetlila, že existuje aj telefónna linka.


 
Katarína
Že hemendex je choroba a menopauza bolo obdobie v živote ženy, kedy nevyslovovala svoje meno ani priezvisko. 

Lu Cy
Verila som na psa Falca z Nekonečného príbehu a stále, keď zapadalo slnko a bola červená obloha čakala som kedy sa objaví. 

Natália
Moja kolegyňa sa v detstve stále čudovala, prečo hlásia v správach v rádiu Stav Medveďov, že prečo stále rátajú koľko je na Slovensku medveďov, až neskôr prišla na to, že nie je to počet medveďov, ale stav vodnej hladiny. 


Nikoleta
Že v telke vysielajú, len keď ju máme my zapnutú. A keď sa vypne, vysielanie končí a zasa ho spustia až keď zapneme telku. Dodnes si pamätám ten šok, keď som zistila, že to vysielanie stále beží. 

Soňa
Že biele stredové čiary na ceste robia tak, že majú auto, v ktorom je v strede diera, vedľa seba vedro s bielou farbou, do ktorého namáčajú štetec... preto sú tie čiary prerušované, lebo potrebovali zas namočiť štetec. 

Peter
V časoch keď boli ešte rádia bežne na batérie, som si myslela, že to čo znie z toho rádia je nahrané v tých batériách. Dávalo mi to logiku, lebo keď sa batérie vybili, tak to nehralo. 
Odporúčame