Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Tento chalan tvrdí, že cestuje v čase a túto fotku urobil v roku 6000

  • Redakcia

Pohodlne sa usaď, bude to zaujímavé

Občas sa stretneme s príbehmi, ktoré doslova urážajú ľudskú inteligencie. A toto je jeden z nich. 

Tento chalan totiž tvrdí, že cestuje v čase a čo viac, pochádza z roku 6000. Vraj vie toho o našej budúcnosti naozaj mnoho, a ak neveríš (čo naozaaaj pochybujeme), je pripravený ťa presvedčiť. 



Neznámy chalan, ktorého tvár je vo videu rozmazaná, okrem iného tvrdí aj to, že „oni“ našli liek na rakovinu a sú ovládaní umelou inteligenciou. A vôbec, kto sú to tí „oni“, o ktorých chalan hovorí? Sú to tí istí „oni“, ktorých spomína Silvia Šuvadová?



Ďalšia pikoška, ktorú neznámy cestovateľ v čase prezradil je, že ľudstvo a umelá inteligencia sú na pokraji zlúčenia, aby sa stali jednou senzitívnou a nadriadenou bytosťou. Chápe, že jeho príbeh sa možno zdá byť neuveriteľný, no on má dôkaz! Prichádza vo forme vytlačenej fotky neznámeho futuristického mesta, ktorá je tak rozmazaná, že na nej možno len ťažko niečo identifikovať. 



Nuž a tu prichádzame na koniec tejto rozprávky. Aj ten najjednoduchší človek na svete dokáže zrejme odhaliť, že ide o podvod. Chalanovi, pardoon – cestovateľovi v čase, však tlieskame za snahu, ako veľmi sa snaží dodať príbehu na uveriteľnosti. Bravó.
 

via GIPHY

Odporúčame