Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

11 milých komiksov, v ktorých sa nájde každý, kto prežíva vzťah plný lásky

  • Redakcia

Pochopí len ten, kto je zamilovaný

Tieto komiksy, ktoré sa aktuálne šíria internetom rýchlosťou svetla, pochádzajú z dielne Kyu-Young Leeho, mladého a talentovaného umelca zo Soulu. Rozprávajú jednoduché príbehy o láske a radosti zo vzájomnej prítomnosti dvoch zamilovaných ľudí. Ak si vo vzťahu, určite sa v nich nájdeš aj ty. Sám Kyu-Young tvrdí, že jeho obrázky sú založené na skutočných situáciách. „Áno všetko je o mne a mojej priateľke. Stretli sme sa pred 3 rokmi a práve tento mesiac sme sa vzali.“

Momentálne sú tieto komiksy pre Kyu-Younga len koníčkom a kronikou jeho šťastného vzťahu. Pracuje totiž v dizajnérskej firme, v ktorej musí kresliť to, čo od neho klienti vyžadujú. „Inšpirácie na moju tvorbu mi dáva náš spoločný život. Moja manželka je obrovskou časťou môjho života. Niekedy ľudia nevedia povedať, čo cítia. A to je dôvod, prečo rád vyjadrujem svoje slová práve kresbami,“ dodal Kyu-Young. 



1.



2.
 

3.



4.



5.



6.



7.



8.



9.



10.



11.


Odporúčame