Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

V takomto stave našli kuchynku, po tom čo prijali nového SBSkára. Neuveríš, čo urobil!

  • Redakcia

Toto nevymyslíš, toto je život...

Opäť ďalší príbeh v štýle – TOTO NEVYMYSLÍŠ, TOTO JE ŽIVOT! Po tom, ako nám Andrejka poslala umenie svojho muža, ktorý sám doma piekol pizzu (POZRI TU), tu máme ďalšieho podobného experta. Tentoraz od poslucháča Stana: Ahojte, preposielam Vám jeden úsmevný príbeh:

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Pracoval som pred pár rokmi na pobočke v banke.  Jedného rána k nám bol pridelený nový SBS-kár. Ako každý normálny človek túži po rannej kávičke na prebratie.  Všetci čo sme pracovali na pobočke sme boli v kuchynke a popíjali rannú kávu. A tak sa aj náš nový "ochranca" rozhodol pochutnať si na rannej kávičke.

S kolegami sme sa vybrali na svoje pracoviská a začali sme sa pripravovať na otvorenie pobočky. Po chvíli prišiel za nami aj náš ochranca, a začal vykonávať svoju prácu. Asi si viete predstaviť aká to bola náročná práca.
Po otvorení pobočky sme začali vybavovať prvých zákazníkov. Zrazu nás jeden z klientov upozornil na veľmi štipľavý zápach a dym.  Okamžite sme vyrazili do akcie aj s našim "ochrancom" na miesto činu, aby  sme zistili čo sa deje.  A to čo sme všetci zbadali bolo naozaj zaujímavé.

Rýchlovarná kanvica sa pekne a pomaly roztápala na elektrickej dvojplatničke.  Celá dvojplatnička bola zaliata vrstvou plastu a bublajúcej vody. Mimochodom: tá voda mala svoj účel. Bola na to, aby to nezačalo všetko horieť. Dobre premyslené...

Hneď nám  bolo všetkým jasné, čo sa asi stalo aj bez výsluchu nášho nového SBS-kára. Náš nový SBS-kár si nalial vodu do rýchlovarnej kanvice, položil ju na elektrickú dvojplatničku a tú zapol na maximum - to aby mu voda čo najrýchlejšie zovrela.

Pripravil si kávu do pohára a išiel pracovať. Výsledok nového spôsobu varenia vody preposielam v prílohe.

PS: Náš nový ochranca sa na druhý deň už neukázal. Asi sa dal k hasičom. Váš poslucháč Stano.








Odporúčame