Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Selena skutočne zlomila The Weekndovi srdce! Dôkazom je jeho novinka i vystúpenie na Coachella

  • Redakcia

Pozri si zábery dojatého Weeknda

Abél Makkonen Tesfaye, viac známy pod umeleckým menom The Weeknd, predstavil pred pár dňami nový videoklip k prvému singlu z albumu My Dear Melancholy, - Call Out My Name. Novinka je výnimočná nie len svojim surrealistickým vizuálom, ale i emóciami. Pieseň, v ktorej 28-ročný spevák spieva o tom, ako sa jeho expriateľka nevenovala jeho bývalému vzťahu tak veľmi ako on, ale stále dúfa, že ho potrebuje rovnako on ju, je totiž vraj venovaná speváčke Selene Gomez. 


Uplynulú víkend mal kanadský umelec možnosť zaspievať tento srdcervúci song po prvýkrát naživo, a to hneď na celosvetovo známom festivale Coachella. O tom, že Selena The Weekndovi skutočne zlomila srdce, svedčí nie len text piesne, ale i emócie, ktoré zo speváka počas vystúpenia priam sršali. Fanúšikom v dave sa podarilo nahrať niekoľko záberov, ktoré zachytávajú dojatého Weeknda. „Môžeš cítiť mnoho vášne a emócií, ktoré Abel prináša týmto textom. Absolútne úchvatné. Selena skutočne tomuto mužovi zlomila srde,“ píšu ľudia na Twitteri. 
 
 

Odporúčame