Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Talentovaný Martin Fehérváry sa ospravedlnil spolužiakom

  • Redakcia

Mrzí ho, že ich nepozná...



Dnes sme v Rannej šou privítali vzácnu, mladú, talentovanú, hokejovú návštevu. Za Juniorom a Marcelom prišiel Martin Fehérváry! Ako píše v rozhovore s ním HOKEJ.SK „najväčšia nádej slovenského hokeja pred júnovým draftom NHL v Dallase“

Martin chlapcom porozprával, samozrejme, predovšetkým o hokeji (to si prečítaj na HOKEJ.SK), no ich zaujímalo práve tzv. zákulisie. Kto bol zo Slovákov najväčší zápalkár na Majstrovstvách sveta?

Fun Play

18-ročný Fehy aktuálne pôsobí vo Švédsku a mal by tam  pôsobiť aj v novej sezóne.  V rukách má platný kontrakt s HV 71 Jonköping. Vie povedať po Švédsky niečo viac ako KOPLA?

Fun Play

Zo Švédska sa ideálne presúva do NHL. Martina teraz čaká tzv. NHL Combine, čiže tradičný „kombajn“ mladých hráčov, ktorí preverí ich fyzickú prípravu. Ešte predtým však plánuje naplniť svoje študijné povinnosti. Čaká ho maturita. Študuje v Trnave. Chcel by sa ospravedlniť všetkým spolužiakom.

Fun Play

Odporúčame