Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Nezabudnuteľnéleto so Zľavadňa

  • Redakcia

Hádaj koľko Fun škrečok Ňufko zabehne.....



Skús uhádnuť koľko metrov nabehá náš Fun škrečok Ňufko, hraj o perfektné letné ceny a zaži nezabudnuteľné leto so ZľavaDňa! 


Ňufko veľmi rád behá a objavuje nové zákutia svojej klietky. Pripravili sme pre neho špeciálnu klietku aj s výbehom, kde bude bývať 2 týždne.

V klietke má umiestnené bežecké koleso, na ktoré je napojený merač prejdených metrov.

Skús uhádnuť, koľko metrov Ňufko zabehne počas trvania súťaže v bežeckom kolese. 

Počas súťaže môžeš ovplyvňovať počítanie kilometrov rôznymi hlasovaniami na našom facebooku @JaSomFunRadio. Ale dávaj pozor, pretože kedykoľvek môžeme vyhlásiť špeciálne hlasovanie...

Súťažiaci, ktorému sa podarí uhádnuť počet zabehnutých metrov alebo bude najbližšie k nameranému číslu, získa hlavnú cenu. 

Zo všetkých zaregistrovaných súťažiacich vyžrebujeme 10 výhercov menších cien.

Sleduj všetko na našom online streame...



KLIKNI A PREČÍTAJ SI INFORMÁCIE O SÚŤAŽI


HLAVNÁ CENA: pre jedného výhercu 6 dňový pobyt (5 nocí) pre 2 osoby v tatranskom GRAND HOTEL BELLEVUE**** s polpenziou a vstupom do wellness centra, v hodnote 1097 €.


MENŠIE CENY: pre desať výhercov




V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, pri poskytnutí nepeňažnej výhry alebo ceny v hodnote nad 350 € organizátorom súťaže, daň z príjmu je povinný zaplatiť príjemca výhry alebo ceny, a to zo sumy prevyšujúcej hodnotu 350 €. Výhercovi zároveň môžu vniknúť v tejto súvislosti ďalšie náklady na prípadné odvody podľa aktuálne platných legislatívnych predpisov.


VIAC INFO O CENÁCH NÁJDEŠ TU


SLEDUJ ŇUFKA A ZAPOJ SA DO SÚŤAŽE

Zaži nezabudnuteľné leto so ZľavaDňa aj ty! Vyber si z množstva skvelých zážitkov pre seba, svojich kamošov alebo celú rodinu. Každý deň máš novú príležitosť na spoznávanie Slovenska na dovolenke, úžasného jedla alebo wellnessu. Naplánuj si svoje nezabudnuteľné leto. Viac zistíš na www.zlavadna.sk