Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Tento chlapík si vytvoril jeden z najoriginálnejších životopisov. Inšpiruj sa a zaručene si nájdeš prácu i ty

  • Redakcia

Skvelý nápad!

Nájsť si v dnešnej dobe prácu nie je jednoduché. Teda, máme na mysli prácu, ktorá stojí za to, baví ťa a ešte ti aj mesačne pribudne na účet potešujúca kôpka peňazí. Treba jednoducho vystúpiť z radu, zaujať. Čerstvo vyštudovaný dizajnér Andy Morris rozhodne vie, ako na to a možno jeho kreatívny nápad inšpiruje i teba. 

Tento 34-ročný kreatívec si totiž vymyslel jeden z najoriginálnejších životopisov, aké sme kedy videli. Vykašľal sa na klasický a nudný text, ktorý vo Worde zbúcha snáď každý z nás. Andy si vytvoril vlastnú LEGO postavičku, pričom na zadnú stranu balenia umiestnil stručný popis svojej osoby. Zozbierať potrebné kúsky mu trvalo takmer dva mesiace, pretože Andy rozposlal asi 50 takýchto životopisov.



Andy kedysi pracoval vo finančnej oblasti, no vo svojom originálnom LEGO životopise vysvetľuje, že konečne nabral odvahu a vymenil papierovačky za život kreatívca a nikdy nebol šťastnejší. Sme si istí, že vďaka tomuto skvelému nápadu sa Andymu ponuky len tak hrnuli. 
 











Odporúčame