Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Fotka tohto Slováka zaujala európskych odborníkov. Záber z dedinky pri Žiline získal významný titul

  • Redakcia

Aleš Tvrdý je veľmi talentovaný slovenský fotograf a zanietený cestovateľ. Jedna z jeho fotiek pred pár dňami zaujala nie len nás, obyčajných ľudí, ale i európskych odborníkov -  Federáciu európskych profesionálnych fotografov. Tá združuje viac ako 50-tisíc fotografov z celej Európy a každý mesiac spomedzi všetkých snímok vyberie tu najkrajšiu. No a ako už zrejme tušíš, titul „Najkrajšia fotka mesiaca august“ si získala práve snímka Aleša Tvrdého. 

„Včera ráno som našiel tak krásne miesto, že som sa odtiaľ nevedel pohnúť ďalej. Nie je to žiadna turistická atrakcia alebo obľúbené miesto. Proste som sa len presúval medzi vytipovanými lokalitami. Zrejme som bol v tom najlepšom čase, na super mieste. Niekedy netreba plánovať. Len si proste vychutnať aktuálny okamih a tešiť sa z toho, že som tam. To je celé. O všetko ostatné, sa postará príroda,“ prezradil o svojej neskutočne nádhernej fotke Aleš.


 
Odporúčame