Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Kúpte si súkromný bunker

  • Redakcia

Kto prežije koniec sveta? Ten kto si kúpi súkromný bunker.

Koniec sveta sa blíži, prezident USA hovorí k ľudu, všetci a samozrejme aj všetko stíchne, aby si vypočuli jeho prejav. Obloha sa zaťahuje, rodiny s deťmi sa túlia k sebe, milenci si dávajú posledný bozk... takto vyzerá koniec sveta z pera hollywoodskych scenáristov. Prežije hlavný hrdina? Áno, ak má kúpený súkromný bunker.

V Rusku je jednoducho v móde počítať s najhorším. Teda ak ste miliardár a môžete si to dovoliť. Medzi bohatými Rusmi kraľuje majiteľ futbalového klubu Chelsea, Roman Abramovič, ktorý si pre prípad katastrofy kúpil ponorku. Posledným trendom je však vlastniť kryt. Betónových podzemných krytov sa v Rusku doteraz predalo pätnásť. V Moskve tento rok dokonca otvoria prvý obchod s bunkrami a nájdete ho v jednej z najluxusnejších štvrtí Rublevka.

Za Rusmi samozrejme nezaostávajú Američania. Ruský systém môžete kúpiť za 400 000 dolárov, ale menšie a samozrejme menej luxusné podzemné bývania zoženiete aj za 50 000 dolárov. Ak chete niečo väčšie, Northwest Shelter Systems sa špecializujú na výstavbu celých bytov v podzemí, kam sa jednoducho v prípade potreby presuniete zo svojho sídla na povrchu. No ako pri všetkom, existujú aj špekulanti, ktorí zakopávajú nákladné kontajnery a ako kryt ich predávajú za 12 000 dolárov .

Pozrite si fotogalériu rôznych krytov a video prezentácie dvoch rôznych výrobcov.

Kryty by mali byť v ponuke aj pre luxusné byty.

Menšia a samozrejme lacnejšia verzia krytu.

Vstup do krytu

Väčší kryt poskytne viac priestoru

Väčší kryt poskytne viac priestoru

Interiér jednoduchého krytu

Luxusnú veľký kryt

Vo veľkom kryte môžete mať aj balón na poschodí

     
Odporúčame