Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Najhranejšie videohry súčasnosti

  • Redakcia

Nuda cez školský rok? My vieme ako na ňu!




Sedíš doma, včera si prešiel GTA V, Assasin´s Creed leží na poličke zapadaný prachom a FIFA ťa už nebaví. Preto sme sa ti rozhodli pomôcť. Je tu (údajne) zoznam momentálne najhranejších online hier na svete! 
 




5.

Piatou najhranejšou videohrou na svete je novinka od tvorcov Skyrimu - The Elder Scrolls Online

Z chaosu sa zrodili tri veľké aliancie, ktoré majú jediný cieľ: Zničiť cisárske mesto a cisára samotného. Je len na tebe ktorú alianciu si vyberieš za svoju. Tvojou úlohou je pomôcť svojej aliancii pri plnení náročných úloh a nakoniec aj dobyť samotné mesto. 

4.

Dota 2 vznikla v roku 2003 a stále je v top 5-ke!

Dota 2 je hra pre ľudí, ktorí chcú okamžitú akciu za podmienok, ktoré si sami zvolia. V každej hre si môžeš skúsiť iný druh hrdinu – obratného, silného alebo inteligentného. Lebo len ty rozhoduješ o tom, čo naozaj hrdina potrebuje!

3.

Prichádza tretia časť epického boja medzi dobrom a zlom - Diablo 3

Hra od tvorcov World of Warcraft je určená pre ľudí, ktorým ide skôr o dejovú líniu než o množstvo zábavy, ktoré si užijú napríklad pri WoWku. To však Diablu neuberá na cti, práve naopak, len to dokazuje, že tvorcovia hry, Blizzard, vnímajú potreby hráčov.

2.

World of Warcraft. Popis netreba.

O WoWku už snáď počul každý gamer. Štúdio Blizzard túto hru s mnohými vylepšeniami a pokračovaniami vymyslelo naozaj dobre, lenže niektorým hráčom sa za hru nechce platiť a tu nastáva problém a práve cena je jedným z dôvodov, prečo je WoWko až na druhom mieste...

1.

A pomyselnú zlatú medailu získava... League of Legends!!!

Predstav si hru. Maximálne zábavnú, so slušnou grafikou, skvelo hrateľnú, kde porovnávať sa s ostatnými je vďaka obrovskému výberu hrdinov absolútne nezmyselné a k tomu všetkému je zadarmo. A ešte pripočítaj faktor že ju hrá obrovské množstvo gamerov nielen z Česka a Slovenska, ale aj z celého sveta. League of Legends je odpoveďou na tvoje predstavy.


Ak ťa však nič z tohto zoznamu nezaujalo, nezúfaj. Super Mario či POKéMON alebo Tetris tu budú vždy... :o)




Odporúčame