Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Šialený masový vrah vyráža na ďalšiu misiu!

  • Redakcia

Zabije osem ľudí, pätnásť ich zraní. A uniká...

 


Vodič v ukradnutom mercedese a v maske klauna preletí davom, zráža nevinných, potom zacúva a znovu zaútočí. Zabije osem ľudí, pätnásť ich zraní. A uniká.


Tak sa začína novinka nekorunovaného majstra hororu Stephena Kinga s názvom Pán Mercedes. 






Stephen King je skutočný majster a okrem hororov vie napísať aj vydarené detektívky. Už na prvých stranách novinky Pán Mercedes vám predstaví vraha, čo pri mnohých iných detektívkach znamená koniec čítania...no on vás dokáže udržať v mrazivom napätí ďalšie stovky strán. A v závere to veru bude neskutočne strhujúca jazda.




Mesiace plynú a vyšetrovanie nezmyselného brutálneho činu nikam nevedie. Bývalý policajt Bill Hodges ťažko znáša traumu z nevyriešeného zločinu a dokonca uvažuje o samovražde. Vtedy však dostane list od šialenca – mercedesový vrah v ňom detailne opisuje svoje nadšené pocity z vlaňajšieho zabíjania davu. To preberie Hodgesa z depresie a donúti konať, aby zabránil ešte diabolskejšiemu útoku.

Brady Hartfield žije s matkou alkoholičkou v rodnom dome. Nadšene spomína na krásne vzrušujúce chvíle, keď pod kolesami mercedesu cítil smrť, a túži si ten príval adrenalínu zopakovať. Zastaviť ho môže len Bill Hodges a jeho zvláštni spojenci. Ak sa im to nepodarí, Brady sa zapíše do dejín ako vrah tisícok ľudí...

 
 
 
Odporúčame