Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

3 zaujímavosti, ktoré ste nevedeli o hitoch z našej reklamy

  • Redakcia

Vo Fun rádiu hráme, čo milujete a vy milujete, čo hráme. Dôkazom toho sú aj hity, ktoré môžete počuť nielen vo vysielaní, ale aj vidieť v našej najnovšej reklame. Sam Smith, Sigma a John Newman je trojica, ktorých klipy určite poznáte. Určite vás však prekvapia zaujímavosti, ktoré sme o týchto megaúspešných singloch pre vás zistili. 



1. Keď vám nešťastná láska prinesie 4 Grammy
Všetko zlé je na niečo dobré. Už to vie aj Sam Smith, ktorý v tejto gospelovej balade spieva o nevydarenej láske na jednu noc. Vedeli ste, že mužovi, ktorý talentovanému britskému spevákovi neopätoval lásku, Sam Smith dokonca poďakoval počas živého prenosu z odovzdávania cien Grammy? „Ďakujem ti, že si mi zlomil srdce. Prinieslo mi to štyri Grammy.“ 



2. Najlepšie road tripy sú v Juhoafrickej republike
Keď sa kamaráti z univerzity Joe Lenzie a Cameron Edwards alias Sigma rozhodli spraviť drum and bassový remix singlu Kanye Westa - Bound 2, netušili, že sa stane hitom, ktorý prekoná aj samotný originál. Už za prvý týždeň sa predalo 121-tisíc kópií tejto letnej hymny. Mimochodom, vedeli ste, že sprievodný videoklip sa nakrúcal v juhoafrickom Kapskom meste? Ideálne miesto na dobrodružný road trip, čo poviete? 



3. Zrazený pár z hitu Love Me Again žije!
Tretia pieseň z našej reklamy, ktorú môžete taktiež pravidelne počuť vo Fun rádiu, je megaúspešný hit Johna Newmana – Love Me Again. Jeho singel sa dočkal až dvoch klipov, pričom prvý z nich končí šokujúcou scénou, v ktorej sympatický pár pri úteku z tanečného plesu zrazí nákladné auto. Mnohí ľudia chceli vedieť, či dvojica nehodu prežila. Vedeli ste, že odpoveď na záhadnú otázku John Newman nakoniec svojim fanúšikom prezradil, a to hneď v úvodnej scéne jeho ďalšieho singla – skladby Cheating? 



Vo Fun rádiu hráme, čo milujete a vy milujete, čo hráme! A možno aj práve teraz - presvedčte sa o tom a počúvajte nás LIVE!



 
 
Odporúčame