Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

5 rád, ako spoľahlivo naštvať každého IT-čkára

  • Redakcia

Človek z IT oddelenia je naozaj jedinečná bytosť...

IT človek je naozaj jedinečná bytosť. Veľmi inteligentná a múdra. Taká, ktorá si svoju prácu robí so 110% nasadením. Je to však aj bytosť krehká, trochu záhadná, žijúca vo svojom malom vesmíre s veľkým monitorom a okolitý svet ho príliš netrápi. Prečo by aj mal? 

Ak ho ale chceš, alebo potrebuješ, dostať z módu „Koho to zaujíma?“ do módu „Poď von!“, stačí sa držať nasledovných rád:


Dvaja IT-čkári sa rozprávajú:
 
„Predstav si, včera som sa v bare zoznámil s nádhernou blondínou.“
„Ty máš šťastie.“
„Pozval som ju k sebe, trochu sme pili, objal som ju.“
„A potom bolo čo?“
„Zrazu mi hovorí : Vyzleč ma!“
„Teeda.“
„Vyzliekol som jej sukňu, potom som ju posadil na stôl vedľa notebooku.“
„Ale čo, kúpil si si notebook? S akým procesorom?“

IT-čkári a ženy. Nekonečná studnica vtipov, historiek a príbehov. Jediné zoznamovanie, ktoré sú ochotní podstúpiť, je v bezpečnom priestore virtuálneho sveta videohier. Skús im to však pripomenúť a z bežne mierumilovného tvora sa razom stane Hulk bažiaci po pomste. Je to naozaj citlivá téma... 
 

Dlhé mastné vlasy a upotené tričko. Táto predstava IT-čkára je v mnohých z nás zakorenená pevnejšie, než to, že darčeky nosí Ježiško. A vytáča aj samotných IT-čkárov. Nevieme, kde sa historky o adminoch a ich hygienických (ne)návykoch vzali, ale statočne sa držia ešte aj dnes!
 

Spýtaj sa ho napríklad, prečo je tak ticho. Najlepšie niekoľkokrát po sebe. Jeho introvertná duša to ocení. A ak ho chceš úplne doraziť, podstrč mu svoj notebook so zamrznutým Chrome-om a s jemnou výčitkou v hlase mu povedz: „Nejde to – prečo?“ 
 
Rutina je základ IT-čkárového šťastia. Práca, obed, práca, večera a hry – prípadne seriály. Urob v spoločnom byte neplánovanú party, prekvap ich v práci nečakaným taskom navyše a je možné, že o pár minút sa na jeho up-datenutom blackliste objaví aj tvoje meno. :)
 

Nie je IT-čkár ako IT-čkár. Aká je vlastne skutočná pravda o týchto záhadných stvoreniach? Zostanú IT-čkári navždy na ocot? Naozaj ich nezaujíma nič iné okrem práce a videohier? Alebo sú to nespútaní partymani, schopní žúrovať do rána?

Pozri si videá a spoznaj všetky zákutia IT-čkárovej duše. Je čas odhaliť pravdu o ich živote! 


 
Odporúčame