Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Sex na jednu noc a plno trapasov

  • Redakcia

Neuveriteľne vtipná, čítavá a na jedno prečítanie. Aj taká je táto kniha.


Na prvý pohľad je to príťažlivá a bezproblémová študentka herectva.

Je obklopená množstvom priateľov, ktorí ale netušia, že ju čosi neskutočne zožiera.

Bliss si každý deň pri pohľade do zrkadla utrápene opakuje: „Ako je možné, že som stále panna?!“






Teraz nastal čas s tým skoncovať. Zbohom, nevinnosť! Už ju nebaví byť poslednou pannou v okolí a tak sa s pomocou svojej „sexom ošľahanej“ kamarátky Kelsey rozhodne pre radikálne riešenie. Navlečie si úzke šortky, čierne čipkované tielko a vyrazí do blízkeho baru. Po vypití pár pohárikov narazí na zaujímavého mladíka menom Garrick. Ten je zahĺbený do čítania Shakespeara, no preskočí medzi nimi iskra a Bliss dostane šancu užiť si noc s rozprávkovým sexom...

V poslednej chvíli však spanikári a utečie pod absolútne priehľadnou zámienkou.
Na druhý deň ju čaká šok a Bliss takmer omdlie. Zisťuje, že Garrick, ktorý pred necelými ôsmimi hodinami ležal nahý v jej posteli, je jej novým profesorom! 

Bliss sa ide prepadnúť od hanby a to sa semester iba začína. Ako na potvoru naráža na príťažlivého učiteľa na každom rohu a trapasy pribúdajú. Hoci sa obaja zhodli, že ich posteľové dobrodružstvo bol obrovský omyl, Garrick po nej neustále poškuľuje. Alebo si to Bliss len namýšľa?


Začítajte sa do úryvku z novinky Zbohom, nevinnosť.

Novinka ZBOHOM, NEVINNOSŤ je neuveriteľne vtipná, čítavá a na jedno prečítanie. Vďaka nej sa autorka Cora Carmacková zaradila do rebríčka najpredávanejších autorov New York Times a USA Today. Nasledovali ďalšie diely, ktorými potvrdila svoje postavenie medzi najúspešnejšími autormi románov pre mladých.
 


Odporúčame