Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Marekov hokejový blog - Som v Ostrave!

  • Redakcia

Ostrava zatiaľ hokejom príliš nežije. Okrem Fínov teda...

Ostrava zatiaľ nežije veľmi hokejom. Okrem vlaku s maskotmi Bobkom a Bobekom som videl len jeden bilboard, ktorý však pozýva na zápasy českej reprezentácie, ktorá hrá svoje zápasy v Prahe.

Ostrava vyzerá smutne, môže za to aj dnešné počasie. Dnes je aj v Česku sviatok, aj preto sú ulice pomerne prázdne. Ale Fínov je všade dosť. Sú už aj poriadne veselí, ale nie je to spôsobené ešte prípadnou výhrou ich tímu, keďže ešte nehrali...  

Rozprával som sa aj s miestnym taxikárom, ktorý je smutný, lebo očakával nápor turistov už dnes. Avšak mesto je prázdne. Ako mi povedal, verí, že 
aspon zajtra, ked hrajú Slováci, príde veľa ľudí. Inak, ceny taxíkov počas šampionátov stúpli. Za 10-minútovú jazdu by ste ešte pred týždňom zaplatili 200 korún, dnes je to 300. Raz darmo, majstrovstvá sveta sú aj o biznise.

Cestou zo stanice ma zaujal výklad obchodu so zdravotníckymi pomôckami. Figurína s plienkou je naozaj veľmi lákava.  

A ešte k hokeju. Naši hokejisti dnes dopoludnia absolvovali tréning. Následne majú voľno, resp. budú mať teoretickú prípravu na zajtrajší zápas proti Dánsku. Všetci sú v psychickej pohode a tešia sa na zápas. Hráči sú spokojní s ubytovaním. Zatiaľ čo v roku 2004 bývali vedľa štadióna, tentokrát sú podstatne ďalej. Ale majú tam pokoj. Bývajú v hoteli s luxusným vybavením, majú k dispozícii pre seba jedno celé poschodie, wellness so saunami a vírivkou. Jednoducho, podmienky majú super, tak už len treba dúfať, že sa to pozitívne odrazí na ľade. 

ČÍTAJ VIAC Z MAREKOVHO BLOGU

Odporúčame