Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Marekov hokejový blog - 2. DEŇ

  • Redakcia

Marek si to začal užívať... :)



V sobotu konečne Ostrava ožila hokejom – vďaka Slovákom, ktorý prišli povzbudiť svoj tím. Hala bola vypredaná a pred ňou boli ďalšie stovky ľudí.

Našťastie sme nad Dánmi vyhrali, aj keď až po nájazdoch. Lebo inak by sa sobota ťažko hodnotila.

Ale okrem sledovania hokeja, som si všímal maskotov Boba a Bobeka. Ako rozprávkové postavičky sú super, ale tí maskoti sú ešte lepší. Tradične ako na každých MS, aj tentokrát je v maske oblečený Kanaďan – akrobat. To čo s tvára v hľadisku, preskakuje skáče, behá...
Ale spôsobil aj sklamanie :(
Keď sa Bobek staval na zábradlie, odrazu spadol a odpadla mu hlava. Takže zrazu zostal na zemi zajac s ľudskou tvárou. Sklamanie detí, ktoré boli vtedy pri Bobkovi, bolo jednoznačné. Ale treba povedať, že tak rýchlo navlečenú hlavu zajaca som nezažil. Kanaďan ani na chvíľu nestuhol a okamžite bol z Kanaďana opäť Bobek... 
Vo fanúšikovskej dedine pri štadióne to žije. Okrem občerstvenia sa tu môžu návštevníci aj zabaviť. Fanúšikovská zóna je pritom aj pre tých, ktorý nemajú vstupenku na zápas. Môžu zápasy sledovať na veľkoplošnej obrazovke.



Fínski fanúšikovia sú známi svojou kreativitou v obliekaní. Majú na sebe rôzne masky, sú pomaľovní a sú hluční. Mňa potešili tri Fínky, s ktorými som sa chcel odfotiť a v tom ma schmatli za nohy a už ma držali v náručí :)
A fínsky fanúšikovia ma potešili ešte raz. Na toalete som stretol jedného Fína, dali sme sa do reči, pričom som mu pochválil jeho čiapku. A hneď mi ju daroval s tým, že má rád Slovensko a Slovákov. Má výborné spomienky na šampionát v Bratislave v roku 2011, kedy Fíni vyhrali zlato.

Odporúčame