Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Marekov hokejový blog - Ako to žije vo fan zónach

  • Redakcia

Tatar, Jurčo, fan zóny, pekné Slovenky, hudba na želanie!

Tretí deň šampionátu je za nami. Zhrnutie? Tatar, Jurčo, fan zóny, pekné Slovenky, hudba na želanie!



Dnes ráno sa na rozkorčuľovaní objavili posily z Detroitu – dvaja Tomášovia – Tatar a Jurčo. Chlapci vyzerali unavene, ale plní odhodlania nastúpiť na zápas. A aj nastúpili, ale ako sám Tomáš Tatar po zápase povedal: „Ospravedlňujem sa Marekovi Viedenskému, že sme mu to kazili.“ (pozn. red.: Jurčo a Tatar hrali v jednom útoku s Viedenským). V rozhovore s Tomášom sme našli recept, ako to do ďalšieho zápasu zlepšiť. Majú mu prísť navariť Junior s Marcelom. Špeciálne perkelt! Takže, je tu výzva!!! 

Fan, či skôr Fun zóna
Dnes som bol trochu viac obzrieť fanúšikovské zóny. Oficiálnu, aj neoficiálnu. Tá neoficiálna je viac naša, slovenská. Ležalo tam po zemi viac Slovákov. Nie od opitosti, ale jednoducho oddychovali a čerpali silu na zápas s Bieloruskom.

Pivo, klobásky, kofola, párky...a iné lahôdky tu nájde každý fanúšik. Okrem toho viacero atrakacií – maľovanie na tvár, súťaže, koncerty. Je tu aj viac slovenskej hudby. Dnes to bol Robo Papp a Bystrík. V utorok to bude Peter Bič Project, neskôr aj Vidiek, či Desmod. A hlavne – v neoficiálnej fan/fun zóne je lacnejšie pivo, jedlo, aj fanúšikovské predmety.



Naše baby sú najkrajšie
To nie je len fráza. Je to tak. Aj keď tie tri moje Fínky, ktoré ma nosili na rukách, tiež nemusia chodiť s vrecami na hlave :) (kto nevidel, nájde ich TU). Slovensky sú fešandy! A sú naše!



Hudba na želanie
Pred zápasom, pri rozkorčuľovaní hral miestny DJ aj konkrétnym hokejistom. Pre Tomáša Kopeckého hrali Eminema. Ďalšie dni si budem všímať hudobný vkus iných hokejistov.

ČÍTAJ VIAC Z MAREKOVHO BLOGU

Odporúčame