Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

ONLY OPEN AIR FESTIVAL

  • Redakcia

Nenechaj si ujsť svetovú zostavu hviezd tanečnej hudby na Zlatých pieskoch v Bratislave!



Nájdi lístky v klipe a choď na Only Open Air Festival!


V prvú prázdninovú sobotu 27. júna na Zlaté piesky opäť zavíta svetová zostava hviezd tanečnej hudby s garanciou najvyššej kvality a s Fun rádiom môžeš byť pri tom. 

CENA:

Pre 5 poslucháčov po 2 vstupenky STANDING na Only Open Air Festival, ktorý bude 27. júna 2015 na Zlatých Pieskoch v Bratislave. 
 

VÝHERCOVIA:


Jozef Veselovský

Veronika Motylová

Radoslav Dobrotka

Michaela Gežová

František Petko


INFORMÁCIE O SÚŤAŽI:

  1. Súťaž prebieha v termíne od 19.06. do 24.06.2015.
  2. Do súťaže sa môžeš zapojiť tak, že si pozrieš súťažný videoklip – AFTER MOVIE, nájdeš v ňom lístky na Only Open Air Festival a zapíšeš si presný čas, kedy sa lístky v klipe objavia.
  3. Svoju odpoveď vpíš do formulára nižšie, a to najneskôr do stredy, 24.06.2015 do polnoci.
  4. Výhercov budeme spomedzi úspešných riešiteľov úlohy žrebovať  vo štvrtok, 25.06.2015.
  5. Výhercovia budú telefonicky kontaktovaní a zverejnení na webe.
  6. Na súťaž sa viažu Všeobecné podmienky súťaží vo Fun rádiu


SÚŤAŽNÝ KLIP:


 
ONLY OPEN AIR FESTIVAL 2015 BRATISLAVA
Areál Zdravia Zlaté Piesky, Bratislava
27.6.2015 16:30

Bratislavský Only Open Air Festival už tradične otvára letnú tanečnú sezónu na Slovensku a výnimkou nebude ani rok 2015. V prvú prázdninovú sobotu 27. júna na Zlaté piesky opäť zavíta svetová zostava hviezd tanečnej hudby s garanciou najvyššej kvality.

Fanúšikovia tanečnej hudby sa tento rok môžu tešiť na sedem dídžejov a producentov. Prvými potvrdenými menami boli ešte minulý rok tranceová legenda Paul van Dyk a talentovaný Brit Ben Nicky, o ktorom slávny Armin van Buuren povedal, že je "jedným z najtvrdšie pracujúcich dídžejov na scéne". Dnes tento mladík patrí medzi najprogresívnejších producentov a postupne sa pred ním otvárajú dvere klubov po celom svete, čo potvrdzuje tiež svojím postavením v hitparádach, môže sa pochváliť napríklad aj prvenstvom v prestížnom rebríčku Beatport 100.

Najnovšie potvrdeným menom pre rok je Simon Patterson, dlhoročný rezident londýnskeho klubu Cross, v ktorom začal hrávať už v roku 2000. Na výslnie sa dostal spolu s Richiem Kayvanom vďaka projektu Dogzilla, ktorý bodoval najmä so singlom Without You. Rodák z Belfastu sa postupne vydal na sólovú dráhu a v roku 2010 obsadil v rebríčku DJ Magazine 28. priečku.

Prvé tri zverejnené mená sľubujú exkluzívny zážitok. Paul van Dyk vystúpi u nás prvýkrát v rámci open-air podujatia, Ben Nicky a Simon Patterson budú mať na OOAF 2015 absolútnu slovenskú premiéru. Ďalší účinkujúci budú zverejňovaní postupne. V minulosti si niekoľkotisícový dav na Zlatých pieskoch podmanili hviezdy ako Nicky Romero, Hardwell, Tiësto, Armin van Buuren, či hviezdna deviatka ročníka 2014 Afrojack, Martin Garrix, R3HAB, Pete Tong, Jaydee, Sander van Doorn, Judge Jules, Omnia a Firebeatz.

Web festivalu

Facebook festivalu

FCB Event

Predpredaj lístkov

Pozvánky od DJs