Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Nemocnice

  • Redakcia

Pomôžme deťom v nemocniciach, aby dostávali tú najlepšiu starostlivosť...


Výzvou Fun rádio pre deti v nemocniciach sme sa rozhodli napomôcť tomu, aby detským nemocniciam nechýbalo nič na ich chod a malí pacienti tak dostávali tú najlepšiu starostlivosť. Aby liečba nebola privilégium a aby sa malí pacienti počas nej necítili ako v „nemocnici“. 
 

Tento projekt Fun rádio prevádzkovalo v spolupráci s darcovským portálom Ľudia ľudom jeden rok a hlavne vďaka Vám sa nám podarilo vyzbierať 4 867 €. Prispievali ste napriamo alebo ste sa zapojili do našich aukcií, v ktorých ste bližšie spoznali moderátorov Fun rádia a my sa chceme za každé jedno Euro poďakovať.

 
Všetky peniaze putovali na podporu inštitúcií, ktoré denno-denne liečia a zachraňujú tých najmenších – Detským fakultným nemocniciam v Bratislave, Banskej Bystrici a Košiciach.

 
Financie sa využili prípadne ešte využijú hlavne na stavebné úpravy zdravotníckych zariadení a na nákup materiálno technického vybavenia. Napríklad v Košiciach sa vďaka Vašim darom nakúpia infúzne dávkovače pre dojčatá, v Banskej Bystrici sa rekonštruuje celé poschodie polikliniky a bratislavskej nemocnici ste prispeli na nákup zdravotníckej techniky. 

 
Ešte raz Vám patrí veľké ďakujem za podporu tejto výzvy a netreba zabudnúť na jedno – i keď liečiť nevieme, pomôcť dokážame! 


Ako dopadli posledné aukcie s moderátormi sa postupne dozviete cez videá a fotky na funradio.sk, prípadne na YouTube kanáli Fun rádia.


 


TAKTO SME SA ZAPOJILI AJ MY

Vianočná skladba

Výsledok dražby so Sajfom

Výsledok dražby s Didianou

 Výsledok dražby s Juniorom a Marcelom

   


Sajfova cesta na Dohodu v Bojniciach


Sajfa vyzdobil stromček rodine


Úspešná večera Didiany s Palom


Python zahrá na svadbe

 

 

Raňajky v Rannej šou

Škola šmyku SuperDRIVE s Miškou

 

 

Darovacia zmluva Košice
Darovacia zmluva Bratislava
Darovacia zmluva Banská Bystrica

A TAKTO AJ VĎAKA VÁM TERAZ VYZERAJÚ DETSKÉ ODDELENIA: 



 
Odporúčame