Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Úchylky a zlozvyky vašich partnerov

  • Redakcia

Dôležité je, že ich aj tak milujete!


Tak sme si dnes ráno trošku (v dobrom) spoločne posťažovali na našich partnerov. Junior s Marcelom zisťovali, aké úchylky, zlozvyky má pravé ten váš muž/žena. Toť menší výber:

Dominika
Keď má priateľ deň voľna a ja som v práci a poviem, aby niečo upratal, celý deň nemá čas zdvihnúť telefón, pretože má strašne veľa domácich prác.

Kristína
Vždy, keď môj priateľ vysáva byt, nechá vysávať cca 2-3 hodinky v strede obývačky. Údajne, aby sa vychladil. Aktuálne ho prekračujeme už tretí deň.

Ambróz
Nepočúvam. Na otázky, pri ktorých neviem, o čo išlo odpovedám: ľúbim ťa.

Anonymka
Každé ráno sa ho pýtam, či si dá „kakauko“. Povie, že nie. Potom vypije to moje.

Hanka

Vždy keď ide do obchodu, napíšem mu SMS so zoznamom: maslo, smotana, šunka, pečivo. Nato 28 telefonátov: Aké maslo? Aká smotana? Aké pečivo? Aká šunka? A nakrájať? A koľko?

Janka
Denne dostávam nekonečne veľa otázok od manžela o ňom: Som hladný? Čo si dám jesť? Koľko si dám? Mám chuť na toto?

Katka
Cez víkendy vstáva ráno o piatej. Pýta sa ma, ako som sa vyspala. Keď poviem, že ešte spím, vydrží 10 minút a potom sa pýta, či si dám kávu.

Jaja
Ak chcem, aby niečo spravil, vždy je hluchý. Ak sa ho opýtam, či nie je hladný, sluch sa mu zázračne vráti.

Sisa
Vždy zaparkuje auto čo najďalej od vchodu. Milujem, keď to robí v daždi.

Iveta
Rozpráva sa so mnou s anglickým prízvukom. Už to robím aj ja. Vyzeráme ako dvaja pošahaní.

Danka
Použité ponožky dáva do vreciek teplákov.

Janka
Po celom dome necháva štuple od piva. Všade. Podľa mňa ani toľko piva nevypije, neviem, kde ich berie.

Anonym
Manzelka nikdy neuprace tu istu vec 2x na to iste miesto. Ked hľadám nožnice, najdem šrobovák, ktorý som hľadal pred týždňom. A tak.

Peťo
Moja polovička relaxuje upratovaním a to až chorobným. Podľa nej zanechávam otlačky prstov všade, tak je to zábava sledovať ako behá s handrou a všetko utiera.

Zuzka
Dátum našej svadby je v deň mojich narodenín. Aby nezabudol. Počas 11 rokov manželstva mi blahoželal buď „všetko najlepšie“ alebo „šťastné výročie“. Nikdy nie k obom sviatkom.

Katka, Hlinné
Keď sme spolu chodili, na každé rande meškal. Vždy boli zlé cesty alebo zápcha. Teraz sme manželia a už viem, čo sa dialo. Kým sa ja vychystám a stojím hotová v chodbe, drahý sedí na gauči v spodkoch, fejsbukuje. A samozrejme potom treba priložiť do krbu, nakŕmiť mačku, ísť na wecko...hocičo...

Monika
Môj partner rád varí, ale každé ďalšie menu si z kuchárskych kníh naštuduje vždy na WC. Tento študijný program ma na začiatku prekvapil, ale zvykla som si.

Július
Manželka má neustále 1% baterky na mobile. Deväťkrát z desiatich zdvihne telefón so slovami: „Mám jedno percento“.

Milan
Stale rozprava. Ona musi povedat denne 60,000 slov. Čo si myslí, nahlas hovorí. Chodí - hovorí, sedí - hovorí, je nejaká téma? Stále má čo povedať. Des. A potom na druhý deň sa ma niečo z toho spýta.

Miška

Nikdy sa nám nestalo, aby sme niekde prišli načas. Vždy musíme ísť ešte tankovať. Potom zistí, že nemá peniaze a ideme pre peniaze do jeho firmy. Po Senec je v aute vždy hrobové ticho.

Petina
Chcete to fakt vediet? Moj drahy ma teda fetis jak hovado.. asi trauma z detstva. Kazdy den, ked pridem z prace (je to teda takto v pracovne dni) domov, vyzleciem sa unavena z celeho dna. Pride za mnou, da mi pekne pusu na privitanie, chyti mi zadok a strci mi donho prst! Aj ked vzdy viem, co pride, nemam sil sa ubranit a potom ma pohladka po tvari, respektive po nose, no krasa.. ale aj tak ho milujem.



Odporúčame