Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Čaká nás veľkolepé finále šou Tvoja tvár znie povedome. Pozri si exkluzívne zábery zo zákulisia!

  • Redakcia

Pozri si exkluzívne zábery z finálového kola šou Tvoja tvár znie povedome

Už dnes večer o 20:30 hod. si na obrazovkách televízie Markíza vychutnáme veľkolepé finále šou, ktorú sme si všetci tak veľmi obľúbili - Tvoja tvár znie povedome. 4 finalisti - Barbora Švidraňová, Lukáš Adamec, Viktor Vincze a Števo Skrúcaný zabojujú o historicky prvý titul “Šampión Tvoja tvár znie povedome”. Každý finalista zaspieva jednu pieseň, prvý raz im však interpreta nevybrala ruleta, ale si ho zvolili sami. Bašu Švidraňovú uvidíme ako Jessie J, Lukáš Adamec bude stvárňovať  Metallicu, Števo Skrúcaný Elvisa Presleyho a Viktor Vincze vystúpi ako skupina Rednex. 



Keďže dnešná epizóda je finálová, tešiť sa môžeme na jedinečnú a veľkolepú šou! Znamená to, že okrem 4 finalistov si špeciálne vystúpenia si pripravili aj ďalší 4 ex súťažiaci. Tentokrát však uvidíme, ako im idú duety. Andrej Bičan a Miška Čobejová sa premenia na súrodencov Hečkovcov, Emma Drobná a Helenka Krajčiová bude spievať ako duo Milli Vanilli. A pozor! Po prvýkrát ich na pódiu uvidíme všetkých naraz. Zaspievajú spoločnú pieseň Village people od YMCA.

Odporúčame