Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Keď uvidel muž svoju manželku, ako si večer vždy sadá k stolu unavená, urobil niečo veľmi krásne!

  • Redakcia

Takto by sme si mali vážiť tých, ktorých milujeme!



Philip a Jessica tvoria spolu pár. Jessica pracuje ako zdravotná sestra. Na svoju prácu sa nikdy nesťažuje, aj keď ju maximálne vyčerpáva. Philipa trápi pohľad na unavenú manželku, preto sa rozhodol napísať svojej láske krásne vyznanie na Facebooku.

 
“Toto je moja manželka Jessica pri večeri po štrnástich hodinách v práci. Prišla z práce a zostal jej čas iba na jedlo a na to, aby išla do postele a pripravila sa na ďalší deň v práci. Vstáva skoro, aby sa nachystala do roboty. Nemá rada, keď ju ráno zdržujem a ja to rešpektujem. Osprchuje sa, dá si vlasy do chvosta, vezme si desiatu, dá mne a nášmu psovi pusu a ide do práce.

V práci sa stará o ľudí, ktorí zažívajú najhoršie chvíle svojho života. Mozgové porážky, ťažké autonehody, pády, zlomeniny, poškodenia mozgu. Stará sa o matky, otcov, sestry, priateľov a  rodiny. Nezáleží na tom, kto ste a čo sa vám stalo. Postará sa o vás. Pracuje aj cez obednú pauzu a celý deň si nevydýchne. 

Potom po štrnástich hodinách príde domov, vyzuje sa z topánok, ktorými prešla cez krv a slzy, a jediné, čo chce, je sadnúť si. Nepýtam sa jej, aký mala deň. Nerada doma rozpráva o práci, a to je dobre. Keď sa chce rozprávať, počúvam ju.

Niekedy príde domov smutná, inokedy šťastná. No nezáleží na tom, ako sa cíti, vždy je pripravená ísť do práce aj na druhý deň. Milujem ju celým srdcom. Moja žena je mojím hrdinom. Moja žena je zdravotná sestra.”
Odporúčame