Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

FunBlog: Ako Braňo prvýkrát skúsil jogu

  • Redakcia

Príhody poslucháča Braňa ťa nenechajú chladného...

Píše nám Braňo: „Čaute chlapci, sem-tam sa mi podarí niečo zažiť a potom o tom napíšem babám do práce. Lenka vravela, že dobre a mám to niekam poslať...možno sa pobavíte.“



 
Ta djevky moje, píšem vám, čo sa mi zasek prihodilo v sobotu.

Sobota ráno. Murári nám zateplili panelák, ale som si všimol, že zabudli nastaviť priehľadnosť okien na 100%. Keďže som si jasne pamätal, že cez ne bolo vidieť, začal som na nich hľadať vlastnosti a nastavenie priehľadnosti (vo windowse sa to predsa dá). Ale nič som nenašiel.

Potom prišla mama a vysvetlila mi, že je to čisto hardvérová záležitosť a že tie okna musím umyť. Tak som sa jej spýtal, či by mi ich nepomohla znovu nakonfigurovať. Zasmiala sa mi drzo do tváre a ešte utrúsila poznámku, že veta „Prach si a v prach sa obrátiš“ sa primárne vzťahuje na obdobie po smrti človeka...

Síce mám už 41 rokov, ale rád skúšam nové veci, tak som si povedal, že povysávam, prípadne aj upracem. Skúšal som rôzne formulky: čáry máry fuk, abraka-dabra, dexempo šupo-šupoplex a nič. Okolo 16:00 som už bol značne zúfalý, nič sa mi nedarilo, ale vtom som si spomenul na Harryho Pottera. Jasné! Veď som videl všetky diely a niečo na mňa snáď nalepilo. Vyskúšal som všetky zaklínadlá...až po cruciatus a nič. Normálne začínam mať podozrenie, že v tom filme boli použité triky...

Potom som si spomenul, že aj upíry dobre vysávajú...ale tí môžu vraj až po západe slnka. Spomenul som si, že večer hráme s Kanadou a nechcel som aby mi v obývačke s vysávačom pobehoval nejaký rumunský gastarbeiter, zatiaľ čo my budeme deklasovať Kanadu rozdielom triedy... Tak som nakoniec vytiahol vysávač a vysával manuálne ako v stredoveku. Ale som si povedal, že som chlap a raz za rok to vydržím.

a ešte totok:

...som sa včera prihlásil na jogu, reku skúsim…keď som tam volal, tak to bolo samé, jasne príďte, aj chlapi chodia, je to vhodne aj pre začiatočníkov...jasne. prišiel som s potrebným časovým predstihom a už som stal v rade za tromi ženami. Spozornel som, lebo to už je taký malý ženský kolektív. slečna za pultom mi vraví, vitajte, tam je šatňa, ale viete mame iba jednu…v hlave sa mi rozsvietilo červene svetielko...totok nebude celkom tak, ako mi vraveli...samozrejme, že som tam bol jediný chlap...tie pohľady... a čo tu robí tento latentný homosexuál? tak som sa zamaskoval v zadnom rade.

Začali sme cvičiť, najskôr pri výdychu hovoríš ohmmm...v pohode, veď toto robí každý s viac ako dvomi promile bežne za stolom v krčme...ale potom to začalo...pre začiatočníkov...som si myslel, že takto sa ruky a nohy vyklbujú len v akčných filmoch...čisto ženské cviky...chyťte si rukami prsty na nohách a potom zdvihnite nohy do písmena V “tzv.poloha vítam vás”...wtf?! toto ja nemám v genetickej výbave!! ale po pol hodine som sa už ako tak chytal – rozumej, začal som rozoznávať pravú a ľavú stranu, zistil som, že keď je inštruktorka k nám otočená telom, ja musím cvičiť presne opačne, naučil som sa s eleganciou vytesniť niektoré nemožné cviky...keď v tom prišiel povel “zatiahnite a uvoľnite vaginálne svalstvo”... a bol som zase v riti.

Okolo mňa to začalo veselo čvachtať a ja som tam sedel nasucho, ako abstinent na exkurzii v pálenici...
Odporúčame