Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Na Dohode v Malackách dve skvelé novinky!

  • Redakcia

Ďalší dôvod, prečo by si na tomto žúre nemal chýbať!



V mestečku na Záhorí tento rok Dohoda odštartuje už svoj štvrtý festival. Zastávka v Malackách sa vždy vyznačovala fantastickým početným publikom a tiež dokonalým počasím!  Takto to určite bude aj túto sobotu.

Okrem tradične najlepšieho letného line upu v podaní Polemic, Kmeťoband, Fragile, Funkiez, Rišo Müller či Adam Ďurica, vás čaká aj viacero noviniek v sprievodnom programe.

Na Dohode v Malackách dve skvelé novinky:

1. Family zóna

Okrem toho, že deti do 130 cm majú vstup zdarma, čo určite už viete, pripravili sme pre rodiny s deťmi aj skvelý špeciálny program. I keď oficiálny štart Dohody je o 12-tej, deťúrence si prídu na svoje už od rána. Pre rodiny s deťmi sme pripravili doplnkový program a užiť si ho môžete úplne zadarmo!

Family zóna, v ktorej sa môžete so svojimi deťmi zabaviť aj občerstviť bude vnútri kaštieľa a v jeho okolí od 10:00-16:00. A čo vás čaká? Napríklad skákacie atrakcie, maľovanie na tvár, animačný program, detský moderátor, detská diskotéka, Šašo Ľuboš, detské vystúpenia a mnoho ďalšieho!



2. Kyvadlová doprava

Z okolitých miest vás na žúr privezieme autobusom! A to úplne zadarmo! Autobus bude návštevníkov zvážať do Zámockého parku v Malackách pozdĺž tohto okruhu:  Kostolište, Gajary, Jakubov, Malé Leváre, Veľké Leváre, Malacky.

Odchody sú vždy zo zastávky SAD jednotlivých dedín a autobus vás privezie až na miesto konania Dohody (Zámocký park v Malackách). Kliknutím na obrázok dostanete kompletný rozpis odchodov a príchodov, ktorý si môžete aj vytlačiť.





Odporúčame