Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Takýto pohovor cez SMS si ešte nezažila! To čo je?!?

  • Redakcia

Toto je realita. Aj takto to chodí....

Opäť tu máme niečo zo stránky „Nekŕmte nás odpadom“. Mladá Slovenska si hľadá prácu a zažila až neuveriteľný (pred)pohovor cez SMS o jedenástej večer,

Toto sa píše na stránke, rozhovor nájdeš nižšie:


"Toto bola sms komunikacia na pracovny pohovor na poziciu barmanky, sprava webu, administrativa a pod. s nemenovanym riaditelom hk... Mna osobne to neskutocne urazilo. Na to ze nie som zrovna najkrajsia sa mi podobne veci stavaju casto. Casto pri upratovani, kladu podmienky ako leginy a minisukne. Minule sa ma po telefone slepy pan co hladal pomocnicku spytal prv ako vyzeram a pod. ci mam priatela a co sa stane ak sa zalubi....pred tyzdnom zase, pohovor na asistentku spravcu elektrickych zariadeni a same reci o troch stupnoch dovernosti kedy prvy je za najmensi plat a najmenej kontaktu.... Aky problem potom maju naozaj krasne zeny? Vieme ze ich je dost.... Aby ste este spravne chapali, mam pokazene zuby a preto sa na ne tak priamo pyta."






























Odporúčame