Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

True Story: Lucia a jej kvalitný dámsky večer

  • Redakcia

Išlo len o náhodu?

Ďalší predĺžený víkend máme za sebou. Mnoho ľudí v štýle „veľa zážitkov, málo spomienok“. No čo poslucháčka Lucia a jej dámsky večer? „Ahojte chalani, neviem či táto "príhoda" stojí za zdieľanie, ale skúsim.“



Nedávno sme boli s kamoškou v nemenovanom obchodnom centre v Košiciach. Nákupy.. Kávička.. Večera.. Poslednou zastávkou boli potraviny v Tom centre, a nám napadol geniálny nápad - nakoľko bol piatok večer - tak reku kúpime si aspoň dve fľaše vína a dorazíme to v pohodlí domova.. 

Ja som ešte zavolala domov, či niečo netreba kúpiť a maminu napadla jediná vec - 2 šalátové uhorky..

Sranda nastala, keď sme prišli k pokladni a vyložili náš "nákup"... O chvíľu sme počuli smiech zozadu z radu (za nami bola skupinka chlapcov, ktorí evidentne mali už niečo popité a šli to ešte doraziť ďalšou fľašou vysoko kvalitného destilátu)..

Nevenovali sme tomu pozornosť, no potom už boli pohľady aj z vedľajšieho radu. Zozadu sa ozvalo - "dnes bude asi kvalitný dámsky večer!"

Ešte vždy sme sa tvárili, že sa nás to netýka, ale keď sme uvideli ako vlastne náš nákup vyzerá vyložený na páse - 2 UHORKY a 2 FĽAŠE VÍNČISKA.. Vtedy to prišlo!

Výbuch smiechu a nekonečné minúty v rade plné trefných poznámok k nášmu "erotickému" nákupu!


Odporúčame