Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Maťo potrebuje radu, nevieš mu pomôcť?

  • Redakcia

Život prináša aj takéto príbehy...

Život prináša rôzne príbehy. Píše poslucháč Martin:

"Ahoj, viem, že to bude pripadať divne, lebo tu bežne nepíšem, ale rozhodol som sa napísať tento list, pretože potrebujem radu v záležitosti, ktorá môže nadobro zmeniť môj život."



Už dlhšiu dobu mám pocit, že ma moja Mária podvádza. Vieš ako to chodí - zazvoní telefón, zodvihnem, volajúci neodpovie a položí. Moja Mária chodí teraz častejšie s dievčatami na dámske jazdy a keď sa spýtam s kým bola, povie len "s dievčatami z práce, tie nepoznáš".

Vždy zostanem dlhšie hore, aby som videl, keď príde domov taxíkom, ale ona vždy vystúpi na rohu ulice a domov príde peši - vraj sa chcela ešte prejsť. Nikdy som sa jej priamo nespýtal, čo je vo veci, ale niekde vo vnútri cítim, že radšej asi ani nechcem poznať tu krutú pravdu.

Včera večer som sa ale rozhodol, že si ju vystriehnem a prídem celej veci na koreň. Rozhodol som sa zaparkovať svoju motorku BMW Adventure pred garážou a skryť sa za ňu tak, aby ma nebolo vidieť, ale aby som dobre videl na
celú ulicu, keď bude Maja prichádzať domov.

A presne v tom momente, ako som sa v podrepe skrýval za motorkou, som si všimol, že mi spod ľavého ventilového veka presakuje olej. Myslíte, že to je niečo, čo zvládnem opraviť sám, alebo s tým mam zájsť do servisu?


Odporúčame