Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Šéf zobral za odmenu všetkých svojich zamestnancov na luxusnú dovolenku na Maldivy. Iba vďaka nim má to, čo má!

  • Redakcia

Základ úspechu sú spokojní zamestnanci!

Blíži sa koniec roka. V niektorých firmách sa budú vyplácať 13. aj 14. platy. A čo ty?Dostaneš niečo? Možno ani nie. Ľudia, ktorí pracujú v sieti akadémií, kde sa vyučujú bojové umenia dostali od svojho najvyššieho šéfa poriadny darček. Svojich 100 zamestnancov zobral na luxusnú dovolenku na Maldivy. Zakladateľ akadémie Chatri Sityodtong naozaj teda nešetril. Všetci boli ubytovaní v luxusných 5- hviezdičkových hoteloch. Za pobyt bol ochotný zaplatiť v prepočte viac ako 460 000 eur. Bol však svojim zamestnancom naozaj vďačný, pretože v celoročnom finančnom sumáre skončili naozaj dobre. Ich zisk vzrástol o 30%.

http://metro.co.uk/2016/12/07/best-boss-in-the-world-takes-all-his-workers-on-holiday-to-the-maldives-6307703/

Takáto dovolenka nie je však v Evolve MMA vôbec náhoda, pretože po minulé roky strávili spoločnú dovolenku napr. na Bali, alebo v iných častiach Indonézie. Chatri to všetko platí z vlastného vrecka a vôbec mu to nie je ľúto, pretože vie, akí ľudia u neho robia. Sú to často takí, ktorí nikdy neboli na dovolenke, pretože majú ťažšiu životnú situáciu. Aspoň takto im chce vykompenzovať to, čo si nemôžu dovoliť z vlastného vrecka.


http://metro.co.uk/2016/12/07/best-boss-in-the-world-takes-all-his-workers-on-holiday-to-the-maldives-6307703/
http://metro.co.uk/2016/12/07/best-boss-in-the-world-takes-all-his-workers-on-holiday-to-the-maldives-6307703/http://metro.co.uk/2016/12/07/best-boss-in-the-world-takes-all-his-workers-on-holiday-to-the-maldives-6307703/

 

Odporúčame