Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Polčas Super Bowl patril Lady Gaga. Lietanie nad štadiónom, plamene a bravúrny spev. Také bolo jej veľkolepé vystúpenie!

  • Redakcia

Ak si toto grandiózne vystúpenie zmeškal, rýchle to naprav!

V nedeľu, 5. februára, vyvrcholila v texaskom Houstone športová udalosť roka v USA – Super Bowl. Tento rok sa konal už 51.ročník a organizátori si už tradične nechali veľmi záležať. Legendárne hudobné vystúpenie cez polčasovú prestávku po minuloročných Beyoncé, Bruno Mars a Coldplay, tento rok patrilo famóznej Lady Gaga. 


Určite nám dáš za pravdu, ak povieme, že jej grandiózne vystúpenie prekročilo všetky očakávania. Úvod Gaga začala úryvkom zo skladby God Bless America a následne vzlietla nad divákov a štadión. Ohúrila pár premetmi vo vzduchu a keď opäť stála nohami pevne na zemi, hitom Poker Face nás vrátili spať do jej  hudobnej minulosti. Okrem iných, nechýbal ani súčasný baladický hit Million Reasons. Burácajúce vystúpenie za sprievodu skladby Bad Romance ukončila Lady Gaga zahodením mikrofónu a skokom za loptou s vlastným menom. Ak si nevydržal byť v noci hore a vychutnať si priamy prenos zo športového sviatku roka, máme tu pre teba video z tohto parádneho vystúpenia.


A ozaj, ak ťa zaujíma aj športový priebeh tejto udalosti, súboj medzi New England Patriots a  Atlanta Falcons
skončil po predĺžení šťastne pre chlapcov z Patriots. 
 
Odporúčame