Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

HLASUJ: Pomôž nám nájsť najobľúbenejšiu slovenskú špecialitu

  • Redakcia

Sviečková, halušky alebo zemiakové placky

Slovensko je krajinou, ktorá má obzvlášť chutnú a pestrú kuchyňu, v ktorej možno skombinovať i to, čo je v iných kútoch sveta nemožné. Ak by sme chceli vybrať len jedno najobľúbenejšie jedlo Slovákov spomedzi všetkých tých dobrôt, bola by to neľahká úloha. Niektorí bezhranične milujeme halušky, iní zase nedáme dopustiť na sviečkovú. My sa však prekážok nebojíme, a preto sa ťa tu a teraz pýtame na tvoj názor. Aká je tvoja najobľúbenejšia slovenská špecialita? Hlasuj!
 

Vedel by si si takéto jedlo predstaviť v bagete? Nie, nezbláznili sme sa, v projekte slovenskej značky Pierre Baguette teraz môžeš svojím domácim jedlom inšpirovať šéfkuchára Mareka Orta, ktorý sa podieľa na tvorbe produkov tejto slovenskej značky! Na pultoch s balenými bagetami sa tak môže ocitnúť tvoja „sviečková“ alebo „vepřo-knedlo-zelová“ bageta! :) Okrem toho môžeš získať honorár 500 eur a na obale netradičnej bagety bude tvoja tvár. Viac ti povie Marek Ort vo videu alebo na www.tvojabageta.sk   
 

VIAC INFORMÁCIÍ O SÚŤAŽI NÁJDEŠ TU

Odporúčame