Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Nový talent na slovenskej hudobnej scéne. Ten hlas si ťa získa!

  • Redakcia

Zoznám sa s Miškou, ktorá tvorí pod menom M.U.S.

Dnes ráno sme si našli mail od veľmi talentovanej mladej speváčky. Ten hlas si ťa získa!

„Volám sa Michaela a som začínajúca sólová interpretka pod pseudonymom M.U.S. Na konte mám zatiaľ jeden singel s názvom „Love you more“ a pred pár dňami mi vyšla skladba SOULMATE. 


Skladba SOULMATE je akýmsi vyznaním sa o spriaznenej duši, ktorú som vo svojom živote stretla. Zároveň je odkazom pre všetkých ostatných, aby tie svoje spriaznené bytosti chránili a starali sa o ne. Je to balada a s jej nahrávaním mi pomohli poprední slovenskí muzikanti.

O videoklip sa postaral Michal Konc a Juraj Pivovárči za kamerami. Keďže chcem, aby moja tvorba bola autentická, snažím sa zvládnuť všetko pomocou vlastných síl. Aj preto som videoklip postrihala sama a detaily so mnou doladili kameramani.

Všetku hudbu aj texty si píšem úplne sama. Rada by som sa v budúcnosti venovala spojeniu jazzu a elektronickej hudby, no nie sú mi cudzie ani žánre ako blues či soul. Hudbe sa venujem už odmalička, no až pred zhruba rokom som sa rozhodla začať s vlastnou tvorbou. Som ovplyvnená speváčkami ako Amy Winehouse, Aretha Franklin či Ella Fitzgerald.“


Odporúčame