Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Zo života predavača v potravinách. SILNÉ SLOVÁ!

  • Redakcia

Dotyčná tetuška by si to asi nemala čítať....

Napísal nám poslucháč, radšej anonym, má na srdci niečo, čo musí dostať von. LEN PRE SILNÉ POVAHY!

-
-
-

Musím sa vyspovedať, ANONYMNE!

Kokos ja ani neviem, kde mám začať. Začnime tak, že pracujem v potravinách a musím reagovať je jednu p*ču - dôchodkyňu (stála sťažovateľka), čo ma dnes vytočila /rozuzlenie na konci/.

Tak ma počúvaj sem tetuška. My sme spolu husi nepásli. Ja vstávam k*rva 4,00hod. každý pracovný deň, aby som mohol ísť do práce. V práci som pred 5.00hod. a to už ma čakajú dodávatelia s tovarom! Do 6.00hod. sa ani nezastavím, len aby si o 6.00hod. mohla stepovať pred obchodom, kedy už otvoríme, lebo žijeme v komunizme a 6,15 by si už nemala rožky. Meškáme minútu - dve s otvorením lebo do toho niečo vošlo? No problém, čo problém, globálna katastrofa! Vpáliš dnu jak namydlený blesk a s falošným úsmevom aláááá p*ča na entú sa pozdravíš a opýtaš sa, prečo sa neusmievam...NO COMMENT. Mieriš k pečivu.

"Prečo nemáte toto? A prečo nemáte hento?"
... No pre k*t baraní skrútený! Nedošlo ti, že daný druh nemusel prísť?? Alebo ešte neprišiel? Alebo nebolo času ho vyložiť??

Asi nie, hold naša chyba.... Ideš ďalej chôdzou paničky z Beverly Hills.

"Kde máte vlhčené utierky?“
 "Pani, klasické nemáme, ale máme detské, ak to nevadí."

"A kde sú, ja ich nevidím!" Idem s Tebou k detskému regálu. "To ja také nechcem, ja som si myslela, že to sú klasické. A prečo nemáte tie vreckovky v drogérii ale tu?" ... VRRRRRRRRRR LEBO SÚ DETSKÉÉÉ, TY MROCHTA!

Jasné, prepáč, naša chyba.... Ok, žijem ďalej. Snažím sa nevšímať.

"Prosím Vás, koľko stojí toto, nebola tam cenovka a to by sa stávať nemalo." Nasleduje minútový dialóg zvýšeným hlasom ako ona robila vedúcu v potravinách a bla bla bla..

AAAAA zabite máááááá. Počuj stará, v obchode, kde robím je okolo 4000/4500 tisííííc cenoviek...CHÁPEŠ??? Jedna chýba a už problém?
Ale samozrejme máš pravdu, naša chyba.

Ideš okolo chrenu /v pohári/, vezmeš do rúk, nepáči sa, vrátiš, nechtiac to nedáš celým objemom na poličku, rozbije sa, áno stáva sa to. Stačí povedať ĎAKUJEM a PREPÁČ. Nie lamentovať o tom, že tie poličky sú úzke, krátke, krivé, nemajú zábrany. My sme predavači a nemôžeme zato, aké nám donesú regále!

Predychávam, tlak stúpa... Ale áno, zase sme na vine my....

"Prosím Vás, môžete mi podať hento, nedočiahnem tam."
"Jasné."...Podávam, otáčam sa..
"Viete čo? Ja to nechcem, chcem ten vedľa."...Ok, podávam aj ten...Už som dva metre od nej...
"Mladý muž! Ja by som chcel predsa len to prvé"...a takto dookola 2/3 minúty ... HALÓÓÓÓ, máš pocit, že som na špagátiku???

Prepáč, som na vine...

"Prosím Vás, toto je pálivý kečup a toto jemne pálivý?"....Áno ty krava, vidíš dobre...
"Viete, môj muž má také a onaké zdravotné problémy, ale má rád pálivé, ktorý mám zobrať?!"... VYZERÁM DO P*ČE JAK DOKTOR??? Však ak ho chceš zabiť, tak pálivý...Ak nechceš, tak jemný...WHAT???

Sme na chybe, lebo.....

"Prosím Vás, nemáte viac tejto cestoviny, lebo v regáli bol len jeden sáčok."

"Pani, skočím dozadu pozrieť, či máme"....Nemali sme, lebo sa vypredal a nový tovar príde okolo 10,00 hod...
"Hlavne, že máte v letáku na ňu akciu."... A teraz ako sa mám po*ebať, keď sa vypredal?...
"Nemali ste dovoliť, aby si ju ľudia brali viac ako dva sáčky!" TY senilná stará fuchtla!!!! SME TRAJA V PRÁCI /však kto bude robiť za 400 eur a za almužnu v rámci nadčasov?/, jeden objednáva, jeden blokuje pri pokladni a jeden dopĺňa pečivo, ovocie, zeleninu, mliečny tovar, mäso... *TO MÁM DO P*ČE KAŽDÉHO ZASTAVOVAŤ, koľko kusov čoho si vzal???? JE*E TIIII??????

JJ, sorry, sme nevšímaví, naša vina....

"Prosím Vás, tieto zemiaky sú dobré?"
..cerím medzi zuby...
"To sú bataty, sladké zemiaky."
"AHA, tak ja vezmem tieto v sáčku tie 2,5kg." Dobre vezmi a páľ už do ....

Je 6.12 hod. Platí, zazerám. Nejde platiť kartou. 5 minútový dialóg pani...Platí v hotovosti, odchádza, všetci vydychujú posledné kvapky sily....

7.00 /cca/. Prichádza ako karibský hurikán.

"Dnes ráno som si u vás kúpila zemiaky a pozrite, celú sú vo vnútri zhnité!" ///Cháp to tak, že jeden z troch zemiakov mal takú čiernu odreninu, ako keď máš malú modrinku.///

Doniesla asi 5/6 zemiakov očistených a zvyšné v šupke.// "Pani, prepáčte, ale ja pod šupku zemiakov nevidím, a z vonkajšej strany im nie je nič. Ak chcete, vezmite si iné." Odnášam zemiaky do skladu, kuknem na zemiaky, vrátim sa k pokladni, čakám na pani k*rvu. A spustím:

"Tak ma počúvajte sem! Od rána vás už mám dosť! Zo mňa koko*a robiť nik nebude! Ráno ste síce kúpili zemiaky, áno, videl som to. ALE TIETO ZEMIAKY, ktoré ste doniesli, SÚ ČERVENÉ A VY STE KUPOVALI BIELE! TO ZA PRVÉ. A ZA DRUHÉ! KUPOVALI STE 2,5 KG A DONIESLI SME NÁM 1,7KG ZEMIAKOV. KDE SÚ ZVYŠNÉ???"

Jaj, jasné naša chyba, dali sme do sáčku menej. A SKÚSTE NAPÍSAŤ MAIL O TOM, AKO SA SPRÁVAM, TAK SI MA NEPRAJTE! Odišla s tými zemiakmi, ktoré doniesla...

Napísala mail o tom, akí sme neschopní, že tu máme bordel, že sa nevieme venovať a správať k zákazníkom atď...i došiel nariadený...i tomu som povedal pár jemných slov..i pochopil...

Tak vás chcem ľudia poprosiť, keď budete nakupovať v potravinách, snažte sa nás pochopiť, že robíme všetko (teda 90% zamestnancov, ostatní sú lemry) preto, aby ste boli spokojní, ale sme len ľudia, ktorí majú tiež právo pomýliť sa. Pekný deň.
Odporúčame