Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Najvyššia železničná trať v Alpách ponúka ten najkrajší zimný zážitok. Pozri na tú mrazivú nádheru

  • Redakcia

Mladý fotograf si privstal, aby uvidel tú mrazivú nádheru!

Tak toto je krása! Cesta vlakom nie je pre každého príjemne strávený čas. Keby ste však cestovali v tomto vlaku, nevadilo by vám, keby cesta trvala aj niekoľko hodín, a keby sa pridalo aj nejaké to meškanie! Červené vozne Bernina Express skracujú vzdialenosť medzi švajčiarskym mestom Chur a talianskym Tirano. Táto trať sa pýši prívlastkom "najvyššia" železničná trať v Alpách! Cesta trvá približne 4 hodiny. Počas ubiehajúcich 144 km vlak prejde 55-timi tunelmi a 196-timi mostami. Mladý len 17- ročný fotograf a filmár Marco neváhal a ráno si privstal, aby stihol vlak, ktorý vyráža o 5:00. Stálo to za to! 

 

https://www.instagram.com/exploremarco/?hl=en

Najviac ohromujúcou časťou trate je 65 metrov vysoký viadukt Landwasser, ktorý prechádza ponad rovnomennú rieku pri mestečku Filisur. Práve tu vlak vychádza z tunela priamo na vysoký viadukt. 

http://www.boredpanda.com/a-journey-through-switzerland/


V zime je táto trať nádherná. Červené vagóny sa v zasneženom prostredí krásne vynímajú! Presne túto atmosféru chcel mladý fotograf zažiť na vlastnej koži. Keď sa mu naskytol magický pohľad na zasneženú prírodu, stratil slová. Mrazivá nádhera sa nedá opísať, treba ju jednoducho zažiť. 

https://www.instagram.com/exploremarco/?hl=en


https://www.instagram.com/exploremarco/?hl=en


https://www.instagram.com/exploremarco/?hl=en

Odporúčame