Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Najnovšiu skladbu “Adieu Adele” venoval Richard Müller svojej múze Adele Banášovej

  • Redakcia

Vo videoklipe si zahrala aj samotná Adela

Richard Müller a jeho múza Adela Banášová sa stretli pred kamerami. Ku skladbe „Adieu Adele“, ktorú Richard venoval obľúbenej moderátorke, spolu nakrútili jedinečný videoklip. Autorom scenára aj režisérom je Miro Mráz. Čiernobiely umelecký klip dokonale vystihuje emóciu, ku ktorej sa Richard hlási už dlho.

„Adela je už roky mojou múzou. Je to celé také magické. Prvý raz v živote som ju stretol na Hlavnom námestí v Bratislave, pršalo, stála na schodíku prenosového vozu a niečo rozprávala do mikrofónu. Pozrel som na ňu a povedal som si, Bože, to je ale úžasná ženská! Vždy keď sa na ňu pozriem, niečo vo mne zahrká,“ vyznal sa s úsmevom Richard Müller.

„Je to viac než lichotivý pocit, až taký zaväzujúci, Dúfam, že ho ako múza dostatočne kopem. Až sa cítim zaviazaná, že by som mala vyvíjať aktívnu činnosť. Pesnička „Adieu Adele“ je veľmi krásna. Ja som naozaj fanúšičkou Richardovej hudby a toto je jedna z mojich obľúbených piesní. Klip sa mi nakrúcal veľmi príjemne, pretože sme ho robili s profesionálnym štábom, ktorý vedel celkom rýchlo a jasne odčítať, kto na čo má. Tak ma do ničoho nenútili. Verím teda, že výsledok je taký aký má byť – citlivý, civilný a pohodový,“ dodáva Adela Banášová.

Odporúčame