Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Má viac ako 450 piercingov. Na prirodzení ich má 278. Sex s ním si každá žena dobre premyslí

  • Redakcia

Fúha!

58- ročný Rolf Buchholz z Nemecka vyzerá ako rohaté monštrum z pekla. V Guinessovej knihe rekordov je zapísaný ako najprepichanejší muž sveta. Jeho telo zdobí dovedna 453 piercingov. Čo je na tomto počte naozaj hrozivé? 278 ich má na svojom penise. Je to neuveriteľné, no je to tak!


facebook.com/robuchholz

Rolf má okrem piercingov na tele aj implantáty rohov a veľké množstvo tetovaní. Najviac však všetkých zaujíma, či je Rolf schopný sexu. "Nie je to vôbec problém. Mám piercingy tak dlho, že keby nejaký problém nastal, zbavil by som sa ich." Údajne sa žiadna žena, ktorá sa odvážila mať pohlavný styk s Rolfom, nikdy nešťažovala. Je to náročná predstava, no ostáva nám iba veriť, že je to tak. 


facebook.com/robuchholz

Najväčšie komplikácie mu paradoxne spôsobuje cestovanie. Pri kontrole na letisku pípa ako o život. Rolf však zažil najnepríjemnejšiu skúsenosť v v Spojených arabských emirátoch, kedy bol pozvaný do jedného z klubov, aby tam predviedol svoju extravagantnú šou. Jeho výzor natoľko pobúril ľudí, že ho dokonca eskortovali na letisko. 



facebook.com/robuchholz


facebook.com/robuchholz


Odporúčame