Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Toto je žena, ktorá je v 5. mesiaci tehotenstva. Ľudia nechápu, ako môže takto vyzerať

  • Redakcia

V 5. mesiaci takáto postava?

Pamätáš si na modelku Sarah Stage, ktorá pobúrila verejnosť svojimi fotografiami? Nečakaj žiadne nahotinky, ale ženu v 9. mesiaci tehotenstva. Sarah však nevyzerala ako bežné ženy, ona vyzerala takmer perfektne. V tak pokročilom štádiu tehotenstva mala malé vypracované bruško, za ktoré ju verejnosť zvozila pod čiernu zem! 


instagram.com/sarahstage


Kritici, aj verejnosť tvrdili, že sa jej nemôže narodiť zdravé bábäko. Obviňovali ju, že sa viac počas tehotenstva stará o svoj výzor, než o vývin svojho dieťatka. Sarah sa však v roku 2015 narodil krásny a zdravý synček. Po pôrode vyzerala dokonalo. Žiadna nadváha, či ovisnutá koža. Nič. 


Teraz je Sarah opäť tehotná a je v 5. mesiaci tehotenstva.
Aj ty sa pýtaš, či zase vyzerá tak bezchybne? Áno, vyzerá! Na svoj Instagram zavesila fotku s jej synom, ako jej milo chytá bruško, teda skôr žiadne bruško. 


instagram.com/sarahstage


instagram.com/sarahstage


Mladá mamička sa zverila s tým, koľko času strávi cvičením. 10 minút! 10 minút ľahkých cvikov každý deň. Na viac jej neostáva čas, pretože jej syn je vo veľmi aktívnom veku, kedy s ním musí držať krok.


instagram.com/sarahstage

Odporúčame