Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Zavolal si Uber, no nakoniec sa odviezol sám, vodič bol totiž na mol

  • Redakcia

Aj toto sa deje vo svete

Spoločnosť Uber má na Slovensku momentálne pozastavenú činnosť, no zrejme je to len otázka času, kedy opäť začne fungovať. India takýto problém nemá, no zákazník sa stretol s komplikáciou, ktorú by v taxi službe skutočne nečakal.

Surya Oruganti si pomocou mobilnej aplikácie Uber objednal taxík na medzinárodné letisko v Bengaluru. Chcel sa len nechať pohodlne odviezť k sebe domov. Nič viac. No keď taxík prišiel, ostal nemilo prekvapený. Vodič, ktorý ho mal bezpečne odviezť domov, bol na mol. 

Situáciu vyhodnotil, ale veľmi zodpovedne a presunul vodiča na miesto spolujazdca a on sám si sadol za volant. Chcel predísť zbytočnej kolízii na ceste. Na pamiatku si urobil aj fotografiu so spiacim opitým vodičom na sedadle spolujazdca, pričom svoj príbeh po príchode domov zavesil na oficiálny Twitter profil Uberu. Reakcia, ktorá prišla, bola však ešte viac šokujúcejšia, než to, že pre neho prišiel opitý vodič. Ozvali sa až po 20 hodinách a namiesto ospravedlnenia, alebo snahy vyriešiť problém s opitým vodičom, mu odkázali, že by si nikdy nemal sadať za volant auta vodiča taxíka, pretože ohrozuje samého seba. 
 
 
Odporúčame