Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Najpopulárnejšia česká skupina MIRAI sa spojila s Majkom Spiritom

  • AH

MIRAI spája Česko a Slovensko, predstavuje novinku "Čas rány zahojí"

Najpopulárnejšia česká skupina MIRAI sa spojila so slovenským raperom Majkom Spiritom! Výsledkom je nová pieseň "Čas rány zahojí", ktorá je ďalšou ochutnávkou pripravovaného albumu.

„Čas je hlavný motív veľkej časti nového albumu. Oslavujeme s kapelou desiate výročie, ja som mal nedávno 30 rokov a aj keď to nebolo v pláne, asi mi to leží na srdci. To, ako všetko rýchlo uteká, a že veľa vecí čas nejako záhadne vyrieši, aj keď tomu nemusíme ísť nutne naproti. Je to také prichádzanie k večným pravdám, ktoré sú tak moc klišé, že už im nedávate váhu, ale niečo málo si odžijete a dáte vesmíru za pravdu,“ približuje Mirai Navrátil tému nového singlu a čiastočne aj celého albumu.

V novom singli sa najúspešnejšia česká kapela spojila so slovenským raperom Majkom Spiritom: „S Majkom sa poznáme už roky. A päť rokov si posielame demonahrávky a sľubujeme si, že dáme spoločnú vec, ale až teraz sa to stalo. Majk bol pri nahrávaní super profík. Prišiel, dal pár ‚tejkov' a nebolo čo riešiť," prezradil s úsmevom Mirai.

Nový album privezie štvorica Mirai Navrátil, Šimon Bílý, Michal Stulík a Tomáš Javůrek na prelome marca a apríla v rámci MIRAI sLOVEnsko TOUR 2024 do piatich klubov naprieč celým Slovenskom.

Odporúčame