Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

RONIE predstavila klip, v ktorom sa objaví aj kráska zo show Ruža pre nevestu

  • AH

S novým albumom sa chystá na turné

Len nedávno pokrstila speváčka Ronie svoj prvý hudobný album „Roniemoon“, ktorý je nielen hudobne, ale aj vizuálne silný, motivačný, nostalgický, romantický a najmä divoký – ako samotná speváčka. Práve divokosť pretavila do novej skladby „Na čo sa hráme“, kde si zahrala punkovú princeznú po boku speváka a účastníka reality show Ladislava Jambora s umeleckým menom Lu.

Okrem známeho mužského predstaviteľa sa v klipe objaví aj známa kráska, ktorá aktuálne hviezdi v reality show Ruža pre nevestu, Anet Slotová. „Táto úloha jej neskutočne sadla. Okrem iného je Anetka zároveň aj moja make-up artistka a ja som chcela výzorovo popular dievča, aby to bola krásna, nežná žena, aby nepôsobila vulgárne. Malo by z nej byť cítiť dievčenskosť a tým, že som Anetku mala už na tie termíny zabookovanú na make-up a spĺňala úplne dokonale tieto moje podmienky, oslovila som ju s tým, či by mala záujem zahrať si takúto úlohu a okamžite na to kývla - takže osud! A musím povedať, že oni dvaja sa v tom klipe na obraze k sebe neskutočne hodili“, prezradila viac o výbere herečky samotná speváčka.

Odporúčame