Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Imagine Dragons vydávajú nový album LOOM. Toto je trailer!

  • AH

„Krása písania piesní je v tom, že to bol vždy jednoducho môj denník...“

Jedinečná a veľmi úspešná skupina Imagine Dragons vydáva v júni svoj nový album LOOM. Už v tejto chvíli si ho môžeš predobjednať. Kapela ešte pred tým vydala trailer na tento album a zároveň oznámila svetové turné.

A takto opísal nový album líder a spevák kapely Dan Reynolds:

„Práca na tomto albume bola horská dráha. Tak ako vždy. Niekedy piesne prichádzali zo smútku a žiaľu a iné z radosti. Je tam osamelosť, chcenie, hnev aj láska. Krása písania piesní je v tom, že to bol vždy jednoducho môj denník. Dokumentuje desaťročia mojej cesty týmto zvláštnym životom. A ja som mal to šťastie, že som ho vytvoril s mojimi najlepšími priateľmi v kapele a aby ste ho vy zdieľali s nami.

Ďakujem, že som sa tu na tejto planéte cítil menej sám. Keď spievate piesne po celom svete so mnou, pripomína mi to, že všetci sme v tom spolu. Padáme a zlyhávame, potom vstaneme a skúšame to znovu.

Stojíte po našom boku už viac ako desať rokov. Na oplátku tu budeme vždy s vami. Nech sú vaše dni o niečo svetlejšie. Nech sú veci, ktoré sa črtajú v budúcnosti a v diaľke, krásnou tapisériou radosti a bolesti, ktorú si môžete zavesiť na stenu a premýšľať o tom, ako sa náš život míňa. Milujem vás a čoskoro sa uvidíme.“

Odporúčame