Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Prvé zábery z filmu a oficiálny plagát RYTMUS – sídliskový sen

  • Redakcia

Vraj to bude niečo, čo ste ešte nevideli...


Už toto leto sa do našich kín dostane dlho očakávaný film o najznámejšom slovenskom raperovi. Rytmus prichádza v celovečernom filme, kde odkryje svoje súkromie a odhalí, čo o ňom doteraz netušili ani jeho najväčší fanúšikovia. RYTMUS - sídliskový sen je otvorenou spoveďou muža s rómskymi koreňmi, čo sa vzoprel predsudkom okolia a tvrdo si išiel za svojim cieľom. Pozrite si úplne prvú ochutnávku z filmu RYTMUS - sídliskový sen, ktorý sa do slovenských kín dostane 20. augusta 2015.

Rytmus - Sídliskový sen (TEASER)


Prvé reakcie divákov po zhliadnutí filmu na kontrolných projekciách sú vzácne rovnaké. Silné emócie, výraz prekvapenia, že videli niečo neočakávané a potom vzápätí otázka: “To vám Rytmus dovolí zverejniť?” Film teda určite nie je pomníčkom Rytmusovej “slávy”, ani retrospektíva jeho tvorby, ani nič načo je divák zvyknutý z filmov o zaslúžilých umelcoch. Filmom odkrývame zložité vzťahy rodiny, ktorých je v Čechách a na Slovensku stále viac. Rodiny, kde každý jej člen má iné priezvisko, kde musíte používať prívlastky nevlastný, vlastný či biologický ale najmä rodiny, ktorá 38 rokov zápasí s rasizmom okolia ale paradoxne aj s láskou v jej vnútri.

Napriek tomu sa z rómskeho čašníka vyrastajúceho v “gádžovskej” rodine stala za 8 rokov nakrúcania filmu známa osobnosť, idol mládeže. V Rytmusom živote si mnohí z vás nájdu aj ten svoj príbeh. Pochopia, že sídliskový sen nie je o drahých autách, retázkach a hodzinách, ale o niečom úplne inom.



 
Takto sa k filmu fotil oficiálny plagát...




Odporúčame