Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Horoskopy: 28. júl - 3. august

  • Redakcia

Prečítajte si, ako sa budete cítiť počas tohto týždňa...

 

BARAN

Ani na sklonku júla sa vaša situácia v profesijnej oblasti radikálne nezmení. Pondelok a utorok budú pracovne veľmi náročné. Veľa úloh, málo času a chuti zvládnuť povinnosti. Možno by ste sa dokázali vyprovokovať k maximálnemu snaženiu, ale to, že vám veľmi chýbajú peniaze, vás bude silno demotivovať. Od stredy hviezdy sľubujú trocha úľavy, najmä psychickej, a to, samozrejme, vaše pracovné výkony pozitívne ovplyvní. V súkromí a vo vzťahoch je naďalej všetko tak, ako má byť. Utorok vraj bude veľmi prajný na lásku. Využite to, spríjemnite si popoludnie a prekvapte partnera niečím milým malým.
 

BÝK

Prekážky, ktoré sa vám v profesijnej oblasti začali hlásiť od minulej stredy, si vás nájdu aj tento týždeň. Navyše je možné, že príde k rôznym nepríjemným zmenám, ktoré vám prácu v žiadnom prípad neuľahčia. Naopak, budete musieť ťahať, ťahať a ešte ťahať. Na jednej strane sa poriadne potrápite, ale na druhej strane všetko, čo dosiahnete, vám pomôže dostať sa vyššie na kariérnom rebríčku. Toto pozdvihne vaše sebavedomie i náladu. A tak každú voľnú chvíľku radi strávite vo svojej rodinke, či so svojím partnerom. Naplno si užijete lásku, ale aj rodinný život, čo vám určite pomôže odreagovať sa od pracovných záležitostí a ľahšie sa prispôsobiť nežiaducim zmenám.
 

BLÍŽENCI

Zdá sa, že minulý týždeň ste zo seba v profesijnej sfére vydali maximum. Prejavilo sa to kladne, na vzostupe vašej kariéry. Opäť sa však pripravte na náročné pracovné dni. Či chcete, či nechcete, stále sa budete musieť poriadne obracať, ak si máte udržať svoje postavenie, ktoré ste tak prácne dosiahli. Hviezdy však radia čosi iné – aby ste neprepínali svoje sily a radšej sa poobzerali po nejakej príjemnej dovolenke. To by vám naozaj prospelo. V súkromí, teda doma, v rodinke i v partnerstve bude aj tento týždeň vládnuť pokoj a pohoda. Čaká vás veľa pekných chvíľ a uvedomíte si, ako veľmi vás láska posilňuje. Užite si najmä štvrtok, posledný augustový deň, mimoriadne prajný vo vzťahoch.
 

RAK

Ešte stále ste na pozitívnej vlne v oblasti práce. Máte veľa dobrých nápadov, dokážete ich bez väčších ťažkostí realizovať. Zaujímate sa o všetky problémy a viete ich bezodkladne riešiť. Teda okrem pondelka, keď budete vystresovaní a všetko sa vo vašich očiach bude zdať komplikovanejšie a ťažšie, než v skutočnosti bude. V utorok však pochopíte, že vaše starosti a úzkosť boli zbytočné a zvyšok týždňa bude naozaj úspešný. Pokoj a pohodu budete zažívať aj vo vzťahoch a doma. A tí, ktorí sa momentálne svetom túlajú sami, mali by spozornieť najmä v stredu. Choďte medzi ľudí, do spoločnosti, ale aj na kultúrnom podujatí či pri športe môžete stretnúť novú lásku.
 

LEV

Vaše sebavedomie dostane v profesijnej oblasti zabrať aj na začiatku tohto týždňa. Pondelok a utorok budú pracovne nesmierne náročné dni. Navyše, čo sa vám stáva zriedkakedy, budete mať veľmi málo energie, aby ste svoje úlohy zvládli. Avšak v stredu príde obrat a situácia bude zrazu diametrálne odlišná. Začne sa vám až neuveriteľne dariť, nech pracujete v akejkoľvek oblasti, či ste zamestnanec, alebo podnikateľ. V súkromnom živote, v rodinke i partnerstve vám to bude klapať. V dlhodobých partnerstvách sa možno trochu prejaví rutina, ale ak vám to vyhovuje obom, nie je čo riešiť. Pokojný stereotyp je niekedy rovnako príjemný ako vzrušujúce objavovanie.
 

PANNA

Aj vy sa pripravte na naozaj náročný pracovný týždeň. Stále vás bude prenasledovať niečo, čo budete mať urobiť rýchlo, aj keď nebudete presvedčení, že je to rozumné. Nie je vylúčené, že situácia sa môže až neúnosne vyhrotiť. Práve preto by bolo dobre zhodnotiť situáciu a radšej si vybrať dovolenku. Priznajte si, že ju vlastne už aj nevyhnutne potrebujete. Predsa nejde pracovať donekonečna, a leto je ten správny čas na oddych. Iste, dobre si odpočiniete aj doma v rodinnom zázemí, ale predsa len vziať partnera k moru či na hory, to by ešte utužilo váš vzťah. V každom prípade si užite partnerovo náručie vo štvrtok, keď hviezdy mimoriadne budú priať vašej láske.
 

VÁHY

Napriek tomu, že v profesijnej oblasti vás prekvapia rôzne nepríjemné zmeny, budete mať dosť chuti a síl prijať ich a naplno sa venovať svojim pracovným povinnostiam. Nie ste z tých, čo sa ľakajú nepredvídaných udalostí, preto úspešne zvládnete všetky úlohy, ktoré vám tento týždeň predostrie. Bude to mať veľmi pozitívny vplyv na vašu kariéru. Preto budete s momentálnou situáciou na pracovisku v podstate spokojní. Aj keď uťahaní, s dobrou náladou sa budete vracať domov a naplno si užijete pohodu a čaro vyrovnaného rodinného života. Ak zatiaľ vlastnú rodinku nemáte, s partnerom si vychutnáte príjemné chvíle lásky a relaxu.
 

ŠKORPIÓN

Váš horoskop na nasledujúce dni bude veľmi podobný práve prežitému. Pripravte sa na ďalší náročný týždeň! Veľa práce, málo pláce, nepriazeň okolia, stagnácia v kariére – to všetko vám bude znepríjemňovať profesijnú stránku vášho bytia. Budete rozladení, nervózni, nesústredení... Možno aj preto, že tiež v súkromnom živote, konkrétne v partnerskom vzťahu to budete mať teraz ťažké. Možno má partner už po krk toho, čím ho častujete, keď prídete unavení z práce. Ak si chcete partnerstvo zachrániť, voľte pokojný a príjemný rozhovor v utorok alebo v stredu. Samozrejme, to platí vtedy, ak vám na partnerovi ešte záleží.
 

STRELEC

Ak si ešte pamätáte, čo vám planéty pripravili minulý týždeň, pokojne si to môžete zopakovať. Opäť začínate, resp. pokračujete v náročnom pracovnom období. Zdá sa, že aj keď budete disponovať s množstvom dobrých nápadov a plánov, nenájdete pochopenie a nič z nich sa vám presadiť nepodarí. Či už ste zamestnanci, alebo podnikatelia, naďalej platí, že hlavou múr neprerazíte, naopak, ublížite si. Skúste zotrvať v úzadí a nikomu svoje myšlienky nevnucujte. Nanajvýš sa o nich pozhovárajte s partnerom, v ktorom máte zatiaľ oporu. Vážne sa však zamyslite, dokedy to s vami vydrží, keď často nemáte pre neho vľúdne slovo. Myslíte si, že nepohoda v práci to ospravedlní?
 

KOZOROŽEC

V porovnaní s uplynulými dňami vás čaká oveľa pokojnejší pracovný týždeň. Teraz sa nebudete ponáhľať, na všetko si dáte dosť času. Máte za sebou výborné výkony, ktoré ste zúročili finančne i kariérne, takže teraz voľnejšie obdobie vítate. A viete prečo? Lebo ste sa zamilovali a z celej duše sa túžite venovať novému partnerovi. V takých chvíľach sa človek len ťažko sústredí na niečo iné, i keď je to napríklad práca, ktorá vás v podstate živí a uspokojuje vaše profesijné ciele. V ružových okuliaroch zamilovanosti je celý svet krajší, a tak vám nemožno zazlievať, že hľadáte všetky cesty a spôsoby, ako toto zázračné obdobie urobiť čo najpríjemnejším.
 

VODNÁR

Už ste si problémov a stresových situácií vo svojej profesii užili v uplynulých týždňoch práve dosť. Avšak v pondelok a utorok vás ešte čakajú ťažké pracovné dni. Pustite sa do roboty, hľadajte v sebe rezervy – a uvidíte, že to pôjde. Od stredy sa začne pomaličky všetko dávať do poriadku. Pocítite priazeň nadriadených, alebo oporu v partneroch v podnikaní a ani nezbadáte a bude sa vám opäť dariť. Kto by na to nečakal? Zrejme ste to s tými erotickými pokušeniami nedávno prehnali. Aj tento týždeň si môžete užívať v milostnom živote. Lenže rátajte s dopadom nevery na svoje trvalé vzťahy. Vzniknuté ťažkosti môžu vyvrcholiť rozchodmi či rozvodmi. Len vy viete, či vám chvíľková rozkoš a milostné avantúry stoja za to.
 

RYBY

Už dlhší čas sa vám v profesijnej oblasti darí. Čoho sa chytíte, to sa premení na úspech. Realizujete rôzne dobré nápady, alebo len poctivo vykonávate kus svojej každodennej práce. Používate fantáziu, či dbáte na to, aby ste presne vykonali naučené. Skrátka všetkým Rybám momentálne hviezdy prajú a bolo by nerozumné ich skvelú konšteláciu nevyužiť. Mnohé znamenia vám môžu závidieť, že bez problémov a komplikácií sa tešíte z toho, čo ich morí a trápi. A čo súkromie? Ak ešte stále nemáte svoju polovičku, v pondelok, hoci je to prvý pracovný deň, choďte niekam von. Spoznáte človeka, do ktorého sa zamilujete a on sa zamiluje do vás. Aj vy v dlhodobých partnerstvách budete v láske spokojní a šťastní.
Odporúčame