Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Horoskopy: 22. – 28. september

  • Redakcia

Prečítajte si, na čo sa treba pripraviť počas tohto týždňa...



V stredu 24.9. o 8.14 hod. bude NOV v znamení Váh. K znameniu Váh patrí siedmy astrologický dom, ktorý vypovedá o manželstve, partnerstve v láske i v spolupodnikaní. Ak mate problém vo vzťahu s vašou polovičkou, alebo so spolupodnikateľmi, prajte si v čase novu, prípadne čím najbližšie k nemu, aby sa vaše vzťahy zlepšili.

BARAN
Následkom nedávneho sklamania z nedocenenia budete mať ešte stále mimoriadne zlú, ba až depresívnu náladu. Pochopiteľne, ovplyvní to aj vaše momentálne pracovné výkony. Hádzať flintu do žita vám naozaj nepomôže, naopak, budete ešte menej výkonní a viac nahnevaní. Skúste sa niečím zaujímavým inšpirovať, aby vám tento týždeň ubehol ľahšie. Pravdepodobne svoju pracovnú nepohodu prenesiete aj domov. Vášho vnímavého partnera či partnerku to vyvedie z miery, a preto bude hneď v pondelok na obzore škriepka. Nekazte si domácu pohodu, snažte sa zvyšok týždňa využiť na to, aby ste vzťahy napravili.

BÝK
Aj tento týždeň budú hviezdy v profesijnej oblasti na vašej strane. Týka sa to najmä prvej polovice týždňa. Preto počas nej ďalej rozvíjajte všetko, čo ste si naplánovali. Budete mať dostatok síl a inšpirácie, aby ste dosahovali svoje ciele, pôjde vám to relatívne ľahko. V práci si vychutnáte pohodu a dobrý pocit z dosiahnutých výsledkov. Toto obdobie je pre vás všeobecne priaznivé, dariť sa vám bude aj v láske. Svojou charizmou a sexepílom budete mimoriadne priťahovať pozornosť opačného pohlavia. Či a ako to využijete, záleží len na vás. V každom prípade vám pozornosť okolia zalichotí.

BLÍŽENCI
Nepohodu v profesijnej oblasti vystrieda teraz pokojný pracovný týždeň. Pre akčných Blížencov až moc pokojný. Nič mimoriadne sa na pracovisku diať nebude, všetko však pôjde oveľa ľahšie ako v predchádzajúcich dňoch. V podstate si budete môcť celkom príjemne oddýchnuť. Vzrušujúcejšie a plodnejšie bude toto obdobie najmä pre ľudí s umeleckou orientáciou a pre pracovníkov médií. V súkromnom živote si aj teraz vychutnáte pohodu a spokojnosť, pravdepodobne ste sexuálnym zvodom odolali. Príjemný bude najmä piatok, keď vás čaká milé prekvapenie od partnera. Alebo budete to vy, kto pripraví prekvapenie pre neho?

RAK
Pripravte sa, že týždeň, ktorý máte pred sebou, vám prinesie v profesijnej oblasti veľmi veľa náročnej práce. Okrem štvrtka, keď vám všetko pôjde od ruky, sa každý deň poriadne zapotíte. Nebudete vedieť, čoho sa prv máte chytiť, nenájdete nikoho, kto by vás odbremenil a nezištne vám pomohol. Našťastie však všetko s prehľadom zvládnete. Asi sa radi v pondelok hádate, lebo pred ostrou výmenou názorov opakovane vystríhajú hviezdy. V utorok naznačujú udobrenie, ale vo štvrtok vám opäť hrozí partnerská hádka. Pozitívne na veci je iba to, že v piatok všetko urovnáte, pričom vás čaká krásne udobrovanie...

LEV
Ste šikovní, aktívni, cieľavedomí a tiež diplomatickí. Práve túto svoju vrodenú diplomaciu môžete v profesijnej oblasti využiť v nadchádzajúcom pracovnom týždni. V nesúrodom kolektíve budú mať vaši kolegovia rozličné názory na dianie na pracovisku i možné pracovné postupy. Už-už sa bude schyľovať k deštrukčnej hádke, ale budete to práve vy, kto pohne rozumom a diplomaticky kolektív opäť stmelí. Oveľa lepšia bude vaša situácia v súkromí. V láske sa teraz okolo vás budú diať úžasné veci! Milujete a ste milovaní a naozaj si to užijete. Ak ste v súčasnosti bez partnera, nezúfajte – žiadny Lev túžiaci po láske teraz neostane sám.

PANNA
I keď máte radi vlažnejšie pracovné tempo a dostatok času na riešenie všetkého, čo sa deje v profesijnej oblasti, nadchádzajúci týždeň bude pre vás až príliš pokojný. Budete hľadať nejakú inšpiráciu, príležitosť, kde by ste sa mohli produktívne uplatniť. Dariť sa bude najmä ľuďom umelecky činným a pracovníkom médií. Títo svoj pracovný čas využijú naplno. V súkromnom živote sa oproti minulosti nič nezmení, spokojnosť si budete vychutnávať naďalej. Príjemný bude predovšetkým piatok, keď vás čaká milé prekvapenie od partnera. Je však celkom možné, že to budete práve vy, kto toho druhého prekvapí.

VÁHY
V profesijnej oblasti vám minulý týždeň ponúkol veľa možností, ako môžete dosiahnuť to, čo ste si vytýčili. Nadchádzajúci týždeň vám hviezdy budú priať aj naďalej. Svoje snaženia rozviňte najmä v prvej polovičke týždňa, ktorá bude na dobré výsledky a rôznorodé úspechy žičlivejšia. Rozhodne však pokračujete v pozitívnom pracovnom období. Dariť sa vám bude aj v láske a súkromnom živote. Uvedomíte si, že ste pre opačné pohlavie mimoriadne charizmatickí a vyžarujete neodolateľný sexepíl. Či a ako to využijete, musíte rozhodnúť sami. Z toho, ako vás bude vnímať okolie, sa budete tešiť.

ŠKORPIÓN
Pred sebou máte ďalší ťažký a náročný pracovný týždeň. Už nebudete takí spokojní, ako nedávno. Množstvo práce a neodkladných úloh vás úplne zavalí, nebudete vedieť, kam skôr skočiť. Hviezdy sľubujú, že v stredu sa situácia máličko zmierni. Zlepšenie využite naplno, aby ste dobehli deficit, ktorý vám pripravujú okolnosti počas ostatných dní v týždni. Úľavu od pracovných povinností nájdete v súkromí. Krásne romantické obdobie pokračuje naďalej. V osobnom živote si môžete užívať priazeň a lásku svojho partnera. Pevne stojí pri vás a v zlých chvíľach vám opäť bude spoľahlivou oporou.

STRELEC
Nečakajte výrazný kariérny postup, v tomto smere sa vám práve teraz dariť nebude. V profesijnej oblasti však aj tak zaznamenáte pozitívne momenty. Vo vašej práci sa udejú priaznivé zmeny, nastanú situácie, ktoré dokážete využiť vo svoj prospech. A tak v porovnaní s minulým týždňom, keď vás pracovné výsledky neuspokojili, konečne budete naozaj spokojní. V súkromí, partnerstve a rodinnom živote bude všetko pokračovať v zabehnutých koľajach. Vo štvrtok mimoriadne pocítite lásku od partnera. A naopak, v sobotu buďte opatrní, strážte a vážte slová, lebo vám hrozia nepríjemné hádky.

KOZOROŽEC

Zdá sa až neuveriteľné že v novom týždni nebudete excelovať v profesijnej oblasti. Ste maximalista, ukazuje sa však pred vami toľko práce, že urobiť všetku sa naozaj fyzicky stihnúť nedá. Dostanete sa do stresu, budete robiť chaoticky a vyprodukujete aj neželané chyby, čo sa vám často nestáva. Keď sa v piatok obzriete späť a zbilancujete uplynulé dni, veru nebudete so sebou a svojím výkonom spokojní. V súkromí a v láske sa to ukazuje úplne opačne. Najmä prvá polovica týždňa by mala byť úžasná. Mnohí budete čerstvo zamilovaní a užijete si novú lásku. Ak však ľúbite svoju polovičku už dlhší čas, váš vzťah osvieži nová iskra.

VODNÁR
V profesijnej oblasti si tento týždeň prídete na svoje. Práce budete mať nad hlavu, vás však táto skutočnosť naozaj veľmi poteší. Oveľa radšej ste, keď v robote nestíhate, než by ste sa na pracovisku mali nudiť. A tak aktívne priložíte ruku k dielu a vynasnažíte sa, aby ste všetko zvládli. Motiváciou vám bude aj finančná stránka, lebo na nedostatok peňazí sa rozhodne nebudete môcť sťažovať. V súkromí na vás čaká príjemný týždeň. Okrem štvrtka, keď vám hrozí menšia výmena názorov s partnerom. Z prebytku práce ste podráždení a hrozí, že sa odreagujete práve na ňom. Viete to dopredu, tak sa podľa toho zariaďte.

RYBY
Tento týždeň na vás čaká znovu veľmi veľa práce. I keď sa budete snažiť, nakoniec si priznáte, že nestíhate. Navyše zavládne na vašom pracovisku chaos a stres. I keď ste sa minulý týždeň napriek nepríjemným zdravotným pocitom snažili vydržať a pracovať na plné obrátky, teraz si uvedomíte, že máte všetkého naozaj dosť. Až nad hlavu. Už od pondelka budete myslieť na víkend a vrúcne si želať, aby prišiel čím skôr. A to o to viac, že svoju pracovnú nervozitu prenesiete do súkromia a hneď v pondelok sa pre ňu s partnerom pohádate. Našťastie, hviezdy sľubujú, že po zvyšok týždňa sa všetko napraví.
Odporúčame