Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

FOTKY: Rozprávkové ráno v Tatrách

  • Redakcia

Dnes ráno nás poslucháč Išty potešil týmito fotkami...

Dnes ráno volali Junior s Marcelom poslucháčovi Ištymu, ktorý má dnes narodeniny. Vlastným menom Michal. Žije v Poprade. Okrem toho, že mu zaželali všetko najlepšie, zisťovali aj, aké je aktuálne počasie. Nevedel povedať, lebo bola hustá hmla. Tak neskôr napísal mail a poslal fotky:

"Ahojte chalani, volali ste mi rano na narodky (Išty) a pytali ste sa ma aj na aktualne pocasie. Ta viditelnost na pol metra patrila pre Poprad, kde som uz bol v praci.

Hold, len pre vas som si vybehol nad tu pliagu, aby ste si aj vy uzili, co tu doma mame. Krasnu inverziu, -5°C a cistu pohodu. Este raz dikes za zavolanie, nazdravie a NEPIJTE... malo...

PS: Inak mali sme na male, som prave doplnal nemrznucu kvapalinu do ostrekovacov ked ste mi zacali vibrovat a videl som +4212... tak som rozmyslal, ci mam vobec zdvinut, ze isto mi zas bude niekto chciet silou mocou predavat bambusove ponozky..."




Tieto nádherné fotky Išty poslal. No filter. Rozprávka v Tatrách. Paráda. Klikni pre zväčšenie.


 

 
Odporúčame