Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

VIDEO: Stane sa táto nová reklama najkrajším a najdojímavejším vianočným videom tohto roka?

  • Redakcia

Na hrejivý vianočný príbeh o osamelom nočnom strážnikovi si priprav vreckovky

Ako prvý celý svet chytil za srdce vianočný spot od obchodnej siete John Lewis. Vysokú latku, ktorú dojímavé video nastavilo, sa ako ďalší pokúsil tromfnúť britský reťazec supermarketov svojim videom o nešikovnom kocúrovi. No a šancu vyhrať bitku o najsrdcervúcejšiu vianočnú reklamu má najnovšie aj španielska lotériová spoločnosť. Pozri si jej dojímavé vianočné video a posúď sám, či sa jej podarí zosadiť spot Johna Lewisa z trónu.



Táto hrejivá vianočná  reklama ti vyrozpráva príbeh osamelého pána, ktorý pracuje ako nočný strážnik v továrni na figuríny. Len málokedy tak prichádza do kontaktu so skutočnými ľuďmi. Vo figurínach však nájde nových priateľov a rozhodne sa prostredníctvom nich pripraviť prekvapenia pre svojich kolegov, rozjasniť im deň vždy, keď ráno v nasledujúci deň prichádzajú do práce. Život smutného strážnika s láskyplným srdcom sa však zmení gestom, ktorým mu kolegovia oplatia všetku radosť, ktorú im venoval. 
 
Odporúčame